”Mascaţii” au descins în ”oraşul de carton”

31 ianuarie 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Maximilian Gânju

O descindere a poliţiştilor, sprijiniţi de “mascaţii” de la jandarmi, a avut loc în cartierul sărac din Iscroni-Aninoasa. Acţiunea a vizat furtul de energie electrică.

”În urma acţiunii, au fost identificate opt imobile care erau branşate abuziv la reţeaua de energie electrică, fiind întocmit, pentru fiecare caz în parte, dosar de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunii de furt de energie electrică şi folosirea de instalaţii improvizate în scopul racordării directe la reţeaua de electricitate. Acţiunea a beneficiat de sprijinul reprezentanţilor I.J.J. Hunedoara şi ai societăţii de distribuţie a energiei electrice”, informează IPJ Hunedoara.
Cartierul din Iscroni este locuit în cea mai mare parte de asistaţi social, iar anual are loc cel puţin o razie de acest fel, în urma căreia aproape toate barăcile sunt debranşate de la reţea. Cei mai mulţi dintre locatari aşteaptă câteva zile şi-şi refac ilegal branşamentele, deşi riscă dosare penale. Totodată, razia poliţiştilor a fost extinsă şi pe segmentul de circulaţie, iar în urma controlului în trafic, un şofer s-a ales cu permisul reţinut, iar alţi doi cu amenzi.

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Curtea de Apel Alba trebuie să „tranşeze“ revocarea lui Augustin Lazăr

Decizia a fost luată de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, după ce Curtea de Apel Alba Iulia, instanţă unde...

Biblioteca Judeţeană “Ovid Densusianu” Hunedoara-Deva participă la Ziua Internaţională a Cititului Împreună 2019

În fiecare an, de Ziua Internaţională a Cititului Împreună, oamenii de pretutindeni citesc cu voce tare împreună şi împărtăşesc poveşti...

Bulina neagră, 31.01.2019

Daniel Cristian Muntean, tânăr din municipiul Deva Pentru că a fost condamnat la trei ani de închisoare, fiind acuzat de...

Închide