Judecătoria Deva i-a respins cererea de liberare condiţionată lui Serghei Gorbunov

31 ianuarie 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Cetăţeanul moldovean Serghei Gorbunov (foto), condamnat la 16 ani de închisoare pentru că l-a tâlhărit pe patronul unei case de schimb valutar din Deva, va rămâne, în continuare, după gratii, după ce o instanţă a Judecătoriei Deva a respins propunerea de liberare condiţionată.

”Respinge propunerea de liberare condiţionată privind pe petentul-condamnat Gorbunov Serghei. (…) Fixează data de 04.03.2019 ca termen după expirarea căruia propunerea sau cererea de liberare condiţionată poate fi reînnoită”, se arată în soluţia Judecătoriei Deva. Moldoveanul a contestat decizia, iar dosarul său a ajuns, miercuri, la Tribunalul Hunedoara. Instanţa superioară va lua în discuţie contestaţia abia spre sfârşitul lunii februarie.
Gorbunov a fost condamnat de judecătorii deveni în anul 2010 la 13 ani de închisoare, cu executare, pentru tâlhărie. Pedeapsa a fost contopită cu altele concurente şi a ajuns la 16 ani de detenţie. La finalul condamnării, Gorbunov va fi expulzat din România. A fost acuzat că în anul 2003 l-a atacat pe patronul unei case de schimb valutar din Deva şi apoi i-a furat acestuia o borsetă în care se aflau peste 65.000 de lei. Gorbunov a susţinut că este nevinovat şi că proba ADN care a stat la baza întocmirii rechizitoriului nu ar fi una reală. (M. Gânju)

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
”Mascaţii” au descins în ”oraşul de carton”

O descindere a poliţiştilor, sprijiniţi de “mascaţii” de la jandarmi, a avut loc în cartierul sărac din Iscroni-Aninoasa. Acţiunea a...

Curtea de Apel Alba trebuie să „tranşeze“ revocarea lui Augustin Lazăr

Decizia a fost luată de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, după ce Curtea de Apel Alba Iulia, instanţă unde...

Biblioteca Judeţeană “Ovid Densusianu” Hunedoara-Deva participă la Ziua Internaţională a Cititului Împreună 2019

În fiecare an, de Ziua Internaţională a Cititului Împreună, oamenii de pretutindeni citesc cu voce tare împreună şi împărtăşesc poveşti...

Închide