Marşul pentru viaţă 2017 la Deva

26 martie 2017 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Exif_JPEG_420

Natalia Bumbac

Aproape 400 de deveni de toate vârstele au participat în 25 martie la a patra ediţie a acţiunii „Marşul pentru viaţă 2017 – Ajută mama şi copilul, ei au nevoie de tine”.
După adunarea publică din centrul Devei, unde reprezentanţi ai mai multor culte au rostit discursuri, iar tinerii au susţinut un recital de melodii, manifestanţii au mărşăluit pe principalele artere ale municipiului purtând pancarte cu mesaje în susţinerea familiei tradiţionale. Acţiuni similare au avut loc în 11 municipii şi oraşe din judeţ, dar şi în comuna Ilia.
„Manifestarea este organizată la nivel naţional de «Asociaţia studenţi pentru viaţă» şi este sprijinită de mai multe asociaţii şi organizaţii, printre care «Asociaţia Părinţi pentru Ora de Religie» şi «Coaliţia pentru familie», care a reuşit în anul 2016 să strângă peste 3.000.000 de semnături în favoarea familiei tradiţionale”, au arătat organizatorii. Acţiunea se desfăşoară cu binecuvântarea înaltelor feţe bisericeşti şi la această ediţie a avut drept principal obiectiv susţinerea femeilor însărcinate şi a împiedicării avorturilor.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Poliţist din Lupeni ameninţat de către colegi

Nici bine nu au plecat inspectorii IGPR de la Lupeni, şi au apărut noi tensiuni grave. Un poliţist a refuzat...

Gura lumii 27.03.2017

Un mahăr din regiunea cu lămpaşe a ajuns pe la uşile procurorilor anticorupţie după o afacere cu utilaje care nu...

Gurasada intră în febra investiţiilor

Bani guvernamentali, fonduri europene şi doar o mică parte din bugetul local. Asta îşi doreşte primarul comunei Gurasada, Silviu Nan...

Închide