Marius Surgent, deputat PNL de Hunedoara, afirmă: ,,România are la dispoziţie fonduri europene consistente pentru perioada 2021-2027”

27 iulie 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Politica si administratie


De o parte din aceşti bani vor putea beneficia direct şi firmele mici şi mijlocii (IMM) din România, prin granturi şi împr­u­muturi directe, precum şi prin contracte de achiziţii în proiectele europene derulate de alţi beneficiari.

Bani pentru proiecte
de infrastructură
“Fondurile obţinute de România de la Uniunea Europeană pentru perioada 2021-2027 reprezintă o şansă uriaşă şi am con­vin­gerea că autorităţile vor fi pregătite să utilizeze aceşti bani pentru infrastructură, educaţie, sănătate, agricultură şi alte proiecte in­dispensabile. Avem la dispoziţie fonduri pe care le putem utiliza în mod eficient pentru dezvoltare, practic, putem finanţa proiecte care sunt indispensabile pentru dezvoltarea Ro­mâniei. De asemenea, o parte importantă din aceşti bani vor fi utilizaţi pentru relan­sa­rea economică a României”, a precizat de­putatul liberal, Marius Surgent.
În perioada următoare, Consiliul Uniunii Europene (miniştrii de Finanţe din UE) şi Par­la­mentul European vor negocia forma finală a alocărilor de fonduri europene, pe baza liniilor trasate acum de şefii de state şi de guverne ai UE, în acest Consiliu European.

“Exemplu de maturitate politică”
“Decizia noastră de a semna un protocol de colaborare cu USR la nivel local este un exemplu de maturitate politică. A fost o decizie foarte intens discutată în rândul nostru, al liberalilor şi am demonstrat că ştim să facem politică, ştim să facem un pas în lateral pentru a obţine o victorie importantă. Acest protocol încheiat între PNL şi USR la nivelul judeţului dovedeşte că există mult mai multe lucruri care ne unesc decât cele care ne separă. Acest act era aşteptat de toţi susţinătorii PNL, cât şi cei ai USR. Sunt convins că acestui proiect i se vor alătura şi alte forţe de dreapta din judeţul Hunedoara pentru că doar uniţi vom putea obţine rezultatul scontat”, a precizat Marius Surgent, deputat liberal.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
COMUNICAT DE PRESĂ: ,,Suntem obligați ca în perioada 2020-2024 să trecem la următorul nivel de dezvoltare a municipiului”

În acest sens, consider că municipiul Deva are nevoie de o gândire strategică, o gândire care să includă dimensiuni ale...

AUTOMOBILISM: Simone Tempestini, la Rally di Roma Capitale 2020

. Victoria a revenit ruşilor Aleksei Lukianuk/Dmitri Ermeev (Citroen C3 R5), în 1 h 58 min. 57 sec., urmaţi de...

A fost lansat Programul comun ,,Sportul se joacă”

Protocolul a fost semnat de preşedintele COSR Mihai Covaliu, ministrul Educaţiei şi Cercetării, Monica Anisie, ministrul Tineretului şi Sportului, Ionut...

Închide