Marile competiţi internaţionale de rugby, în suspans

Organizatorii Turneului celor Şase Naţiuni la rugby vor hotârî o programare mai târzie a competiţiei, care să permită revenirea spec­ta­torilor în tribune, în contextul în care fe­de­ra­ţiile se confruntă cu impactul financiar ne­ga­tiv din absenţa reţetei din vânzarea de bilete.
Ediţia 2020 a Turneului celor Şase Naţiuni, suspendată în martie din cauza pandemiei de coronavirus, urmează să se finalizeze în luna octombrie, iar ediţia 2021 ar urma să înceapă în februarie.
Federaţia engleză de rugby estimează diminuarea veniturilor cu 138 milioane lire sterline, dacă fanii nu vor avea acces în tribune la ediţia 2021 a Six Nations, iar federaţiile galeză, scoţiană şi irlandeză anticipează de asemenea pierderea unor venituri importante.
Anglia speră să aibă cel puţin 20.000 fani pe arena Twickenham pentru meciurile din competiţia cu opt echipe, Autumn Na­tions Cup, dar guvernul a suspendat planul de a permite accesul fanilor în proporţie de 25-35% din capacitatea stadioanelor, ca ur­mare a noilor restricţii cauzate de al doilea val de Covid-19.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare