Politica si administratie

Marian Muntean a demisionat din conducerea judeţeană a PNL

05-Marian-Muntean  Sorina Popa

Ieri, consilierul local din Deva, Marian Muntean (foto), a demisionat din Comitetul Executiv al organizaţiei judeţene a PNL, imediat după şedinţa Consiliului Local.  

Muntean a declarat că este nemulţumit de cum merg lucrurile în organizaţia judeţeană a partidului. „Nu se poate să nu existe un stăpân al organizaţiei PNL. Eu în acest partid am venit să fac treabă şi nu pot accepta să-şi bată cineva joc de mine. Parcă am fi în Opoziţie în Consiliul Local Deva. În legislativul devean am fost trecut pe linie moartă. Nu am fost inclus în consiliile de administraţie de la licee. În semn de protest, am demisionat din forul de conducere al organizaţiei judeţene Hunedoara a PNL”, a declarat Marian Muntean pentru MESAGERUL HUNEDOREAN.
Muntean este prim-vicepreşedinte al organizaţiei judeţene a PNL şi consilier local la Deva. Contactat, preşedintele interimar al PNL Hunedoara, deputatul Bogdan Ţîmpău, a afirmat că a aflat de gestul lui Marian Muntean. „Este un act unilateral. Vom aplica statutul partidului şi vom desemna un alt membru liberal în locul său în Comitetul executiv al PNL Hunedoara”, a declarat Bogdan Ţâmpău.

4 comentarii la „Marian Muntean a demisionat din conducerea judeţeană a PNL

  • Acum ce ar trebui să facem? Să plângem? Să ne bucurăm? În politică trebuie să ai răbdare, să ştii să foloseşti conjunctura. Cu alte cuvinte nu a venit timpul domnului Marian Munteanu.

  • El si merita sa ocupe o functie in conducere, ca doar era vechi liberal. Rusineee !

  • Aşa este Gică dar să observăm că nu s-a pus singur în conducerea PNL. Membri de partid l-au votat.

  • Ce sa zic…. nu ma puneti prin diverse comisii, nu mai sunt vre-un sef imi iau jucariile si plec. Nu inteleg, dar treaba intr-un partid o fac doar sefii? Domnu Marian, din postura de consilier local si simplu membru nu puteati face treaba?

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura