Marian Drăgulescu mai speră la medalia olimpică

23 martie 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Gimnastul Marian Drăgulescu (foto), singurul din lotul masculin al României calificat la Jocurile Olimpice de la Tokyo, s-a autoizolat după ce s-a întors de la Cupa Mondială de la Baku. S-a sfătuit cu cei din federaţie şi s-a gândit că e mai bine să nu iasă două săptămâni din casă, după ce a avut o scurtă escală la Doha.

El urmăreşte cu mare atenţie informaţiile despre Olimpiada de la Tokyo şi aprecieză că Thomas Bach, preşedintele Comitetului Olimpic Internaţional, a declarat că marea competiţie trebuie să se desfăşoare conform programului iniţial.
Sunt însă presiuni mari de tot ca această competiţie să se amâne, multe federaţii au cerut să fie mutată în 2021 şi chiar în 2022. Drăgulescu nu crede că la 41 de ani va mai putea să participe la Olimpiadă.
„Dacă e 2022 nu cred că mai pot participa, dar 2021 ar fi varianta cea mai potrivită, ar fi natural. E clar că pregătirea multor sportivi a avut de suferit şi ca să ajungi la o formă maximă îţi trebuie un timp de pregătire, un număr de competiţii înainte de a participa la Jocurile Olimpice. Nu ar fi foarte corect, am face lucrurile pe genunchi şi nu cred că ar fi OK pentru noi, sportivii. Îmi imaginez că organizarea unei astfel de competiţii implică şi foarte mult capital, probabil se pierd extraordinar de mulţi bani, sunt conştient de acest lucru. Sper să se găsească o soluţie care să fie bună pentru toţi”, a declarat Marian Drăgulescu.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Reuniunea Comitetului Executiv CIO- scenarii pentru Jocurile Olimpice 2020

Aşteptată cu mult interes, reuniunea de duminică a Comitetului Executiv al Comitetului Internaţional Olimpic (CIO) a luat pentru prima dată...

Asta ne mai lipsea, să ningă

Ieri dimineaţă, utilajele de deszăpezire au intervenit pentru a asigura desfăşurarea traficului rutier în bune condiţii pe drumurile judeţene.

Modelul Turciei, adoptat şi la Petroşani

Parcurile din municipiul Petroşani vor fi închise iar edilii vor ridica toate băncile de pe domeniul public. Măsura a fost...

Închide