Barajele pentru CE de fotbal, în luna iunie

23 martie 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Comitetul Executiv UEFA, desfăşurat la Nyon pe data de 17 martie, a decis ca toate partidele interţări programate iniţial în această lună să se dispute în perioada 1 – 9 iunie, ca măsură de precauţie în contextul pandemiei COVID-19. Vă reamintim că turneul final EURO 2020 a fost reprogramat în 2021.

Conform deciziei Comitetului Executiv, semifinalele barajului se vor disputa pe 4 iunie, în timp ce finalele sunt programate marţi, 9 iunie, dar aceste date pot suferi modificări în funcţie de evoluţia pandemiei la nivel european. Echipa naţională a României va întâlni Islanda, în deplasare, în semifinala play-off-ului. În cazul unui succes, tricolorii vor juca pentru locul la EURO, tot în deplasare, cu una dintre formaţiile din Bulgaria sau Ungaria. Campionatul European de fotbal, care trebuia să se desfăşoare în această vară, între 12 iunie şi 12 iulie, a fost amânat pentru anul viitor, perioada propusă fiind 11 iunie – iulie 2021. Oraşele organizatoare, printre care se află şi Bucureştiul, rămân neschimbate. (N. Gavrea)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Marian Drăgulescu mai speră la medalia olimpică

Gimnastul Marian Drăgulescu (foto), singurul din lotul masculin al României calificat la Jocurile Olimpice de la Tokyo, s-a autoizolat după...

Reuniunea Comitetului Executiv CIO- scenarii pentru Jocurile Olimpice 2020

Aşteptată cu mult interes, reuniunea de duminică a Comitetului Executiv al Comitetului Internaţional Olimpic (CIO) a luat pentru prima dată...

Asta ne mai lipsea, să ningă

Ieri dimineaţă, utilajele de deszăpezire au intervenit pentru a asigura desfăşurarea traficului rutier în bune condiţii pe drumurile judeţene.

Închide