Mărginean şi PSD şi-au recunoscut înfrângerea

6 noiembrie 2017 | 9 Comentarii | Publicat in: Politica si administratie

În jurul orei 23.00, liderul PSD Hunedoara, Laurenţiu Nistor, împreună cu candidatul Petru Mărginean (foto), şi-au recunoscut înfrângerea, înainte de a afla rezultatele finale ale votului.
„Recunoaştem înfrângerea. A câştigat candidatul PNL. Vreau să le mulţumesc pe această cale tuturor devenilor care au fost să voteze. Şi, vom vedea la finele mandatului cine a câştigat: devenii sau cine a câştigat alegerile. Vreau să mai spun că am făcut o muncă foarte bună în ceea ce priveşte campania electorală. O campanie electorală decentă, fără jigniri sau fără alte procedee decât cele legale. Nu este nici o problemă, în politică se pierde… se câştigă… Nu ne lăsăm învinşi. Vom continua munca noastră ca partid în judeţul Hunedoara şi ca organizaţie unită în municipiul Deva. Şi, avem toate speranţele că la următoarele alegeri vom câştiga”, a declarat Laurenţiu Nistor, preşedintele PSD Hunedoara.
La rândul său, Petru Mărginean şi-a recunoscut înfrângerea, mulţumindu-le tuturor celor care l-au susţinut. „Ne recunoaştem înfrângerea. Eu am spus de la bun început că nu mă lupt cu un partid politic sau cu două partide politice. Mă lupt cu un grup de interese. Le mulţumesc tuturor cetăţenilor Devei, echipei PSD care, într-adevăr, m-a susţinut, membrilor Guvernului care au venit la Deva pentru a mă susţine. Am realizat că suntem o echipă. Nu ştiu unde am greşit, dar eu cred că Deva a pierdut şi devenii au pierdut”, a declarat Petru Mărginean. (N. Bumbac)

Comentarii (9)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Vlad Perojuc spune:

  Cum adică ați făcut campanie bună ? Era bună dacă ați fi ieșit pe primul loc. Când l-ați desemnat pe Mărginean ați spus că numai așa puteți câștiga. Vi s-a spus, și si interiorul PSD și din afara lui că nu faceți bine ce faceți. Nu ați ținut cont de nici o părere iar acum minimalizați înfrângerea. Ar fi nevoie de mai multă autocritică.

 2. dan spune:

  A fost un vot care a sanctionat atat candidatul PSD dar si infatuatii din clanul lui Nistor si Bobora. Te crucesti ce averi fabuloase au acesti indivizi a unui partid social democrat. De unde din salariul de Primar de comuna a reusit Nitor sa faca atatia bani in conturi?

 3. cetatean spune:

  Nu stie unde a gresit…? A gresit patru ani…tot mandatul n-a facut nimic, si acum se intreaba unde a gresit….bravos

 4. cetatean spune:

  Bobora nu trebuie confundat cu Nistor. El a facut banii muncind in privat toata cariera.

 5. Mama Dolores spune:

  Pa si pusi, cârnatule! Geluiește-te și du-te la Nati, la Brad. Poate te ia parașuta aia bonă.

 6. Neutru spune:

  Explicatiile infrangerii ?
  1~ D-l Magurean a pierdut ca persoana nu ca membru PSD.
  Traseismul politic prelungit nu a facut o impresie favorabila.
  PSD a pierdut “pe mana lui” in momentul in care si-a schimbat candidatul.

  2~ PSD si-a numit (in ultimul moment) candidatul la Primarie dupa un sondaj neconcludent sau neprofesionist ! “Mazilirea” in ultima clipa a lui Radu Barb (care avea cel putin o realizare deosebita) si a lui Ovidiu Mos (care nu a produs “valuri”) a lasat o impresie urata asupra PSD.

  3~ Schimbarea “de directie” a devenilor (la vot) denota o cultura politica de nivel scazut si … o memorie extrem de scurta sau chiar inexistenta. Lipsa oricarei realizari notabile (ca consilier local) si (in)competenta_+ (ne)cinstea dovedite in momentul in care D-l Oancea si-a trimis soferul sa-l “reprezinte” la un examen, nu a contat pentru deveni. Regretabil.

  4~ D-l Mircia Muntean s-a pus serios pe treaba in minimandatul sau dar … durata prea scurta a minimandatului si rigorile Justitiei pentru “greseli” (si greseli) anterioare si-au spus cuvantul.

  5~ Din pacate, (ne)recurgerea la meritocratie in societatea romaneasca (in general) sau la Deva (in special) ne “ajuta” sa ne “abonam” la repetarea erorilor de apreciere a oamenilor, ceea ce se rasfrange (direct si indirect) tot asupra noastra si a urbei.
  Cu votantii actuali trebuie sa ne obisnuim cu ideea ca Deva nu are nici o sansa in viitor la progres.

 7. Gioni spune:

  Mai ,,Neutrule”,vrei sa pari un analist,te pierzi in explicatii aiurea,cand,de fapt,locul tau e la scoala generala! ,,…ca consilier…”!De ce maltratezi limba romana?

 8. CONTRA spune:

  sunt curios. din partea carui partid vei candida la viitoarele alegeri?
  si ca sa-ti raspund unde ai gresit = ai gresit ca ai candidat. numai cand ai interes electoral raspunzi la salut prin oras altfel nu. atat.

 9. Mircică spune:

  Cred că în mare parte, înfrângerea se datorează ȘI mizeriilor făcute de operatorul de mașini și utilaje agricole 🙂 Sunt convins că mulți deveni cu simpatii PSD-iste au dat votul d-lui Oancea, din răzbunare! Așa că, musiu Nistor-Tractor, nu te prea pricepi la mârșăvii electorale.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
Rezultatele (neoficiale) ale scrutinului în procente şi număr de voturi

Iată care sunt rezultatele (neoficiale) ale alegerilor de ieri pentru Primăria municipiului Deva, în urma numărării voturilor de către partide....

Prezenţa la urne în Deva a fost de peste 37 la sută

În Deva, 59.393 de alegători au fost aşteptaţi ieri la urne pentru a-şi alege primarul. Cele 44 de secţii s-au...

Crescătoria de struţi din satul Plopi

În urmă cu trei ani, Silviu Medrea a cumpărat primii trei pui de struţi. Apoi a mai cumpărat alte două...

Închide