Mare nuntã în PSD

17 august 2009 | 3 Comentarii | Publicat in: Flash, Reportaj

06 nunta popovici (114)

Nicolle Ebner

Mare nuntă, mare în familia social-democraţilor hunedoreni. Familia din care se trage mirele şi numărul invitaţilor la eveniment, au făcut ca nunta lui Mihai Popovici, directorul Agenţiei judeţene pentru Prestaţii Sociale, să fie considerată, incontestabil, evenimentul monden al Devei, de la sfârşitul săptămânii trecute.
Mihai Popovici este nepotul lui Ovidiu Muntean, fost ministru al Telecomunicaţiilor în perioada 1996-1997, şi coordonator al Romtelecom Hunedoara pentru o perioadă bună de timp. La Romtelecom, Ovidiu Muntean a făcut echipă cu cumnatul său, tatăl lui Mihai, care a deţinut funcţia de director economic. Păstrând tradiţia familiei în privinţa preferinţelor politice, Mihai Popovici este membru PSD de 10 ani, adică încă din timpul facultăţii de Ştiinţe Economice şi Management de la Petroşani.
Cu o familie influentă şi experimentată în spate, ascensiunea lui Mihai Popovici pe linie politică şi profesională a fost mult mai rapidă, iar la 31 de ani (anul acesta), Mihai Popovici ajunge unul dintre cei mai tineri directori de instituţii din judeţ. Tot 31 de ani are şi Alina – până sâmbătă, 15 august, fostă Caciuc, din Sântuhalm. Energică, independentă şi întreprinzătoare, Alina este administratorul propriei firme. Mihai şi Alina Popovici s-au cunoscut, în urmă cu cinci ani, la o petrecere de Revellion, iar de Sfântă Mărie au decis să-şi întemeieze o familie.
Alina şi-a descoperit rochia de mireasă la Sibiu, într-una din colecţiile San Patrick – o marcă de renume în întreaga lume, inspirate de cele mai în vogă tendinţe ale modei. Preţul rochiei a fost pe măsura renumelui firmei. Peste 5.500 lei. Costumul mirelui, şi el de firmă, ceva mai puţin. Doar 2.500 lei. Alina a optat pentru un buchet special de violete – florile încrederii, modestiei şi sincerităţii, principiile de bază ale unei căsnicii şi care s-au potrivit perfect cu tonul mierii din rochie, dar şi la reverul mirelului.
Naşii au fost Lucian şi Simona Rus (n.r. – Lucian este fiul lui Ioan Rus, vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Hunedoara) şi Mihai şi Anamaria Dorobăţ. Şi ei tineri şi proaspăt căsătoriţi.
La nuntă au fost invitate 280 de persoane, cele mai cunoscute fiind:  directorul Termocentralei Mintia – Costel Alic, fostul lider PSD Hunedoara, Victor Vaida, Natalia Intotero, secretar de stat MAE, senatorul Cosmin Nicula, Sorin Radu, inspector general şcolar, Vasile Jurca, director coordonator APIA Hunedoara, Ovidiu Moş, consilier local Deva şi Anamaria Silaghi, consilier local Hunedoara.
Meniul, tradiţional, a costat 1.350 lei/ persoană, iar tortul, realizat de una dintre cofetăriile bine cotate din Deva, a fost făcut din 40 de kilograme de marţipan şi fructe de pădure. Pentru marele eveniment, s-a umblat la rezervele familiei depozitate în crama de la Roşcani, la mare căutare printre meseni fiind ţuica produsă chiar de mire. La petrecere, voia bună a fost asigurată de cântecele populare interpretate de Lidia Matei Benea şi Cristi Fodor, iar aperitivele s-au servit pe sunetul viorilor unui cvartet din Timişoara.

Loading...

Comentarii (3)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. eu spune:

    …Si chiar asa mare nunta a fost…ma intreb daca masinile antice, second-hand, pe care le tot aduce mirele s-au vandut.

  2. Anna spune:

    1350 lei meniul de persoana? Da voi nu vedeti ce scrieti? Cum e posibil sa publicati asemenea aberatie!

  3. Adrian spune:

    Costel Alic nu era in concediu medical?

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
Ilia, campioana fotbalului rural

Echipa comunei Ilia a câştigat, ieri, la Certej, în faţa formaţiei din Răchitova, finala ediţiei a II-a a „Cupei Primăriilor”,...

S-a găsit cadavrul copilului dispărut la Rânca?

Poliţia a descoperit cadavrul unui copil, la câţiva kilometri de cabana din Rânca, de la care a dispărut în urmă...

Bătaie cu ouă la Free Bikers Week

Participanţii la Festivalul Free Bikers Week s-au distrat copios pe parcursul ruletei ruseşti cu ouă, dar şi în timpul tragerii...

Închide