Marcos Angulo, un plus pentru campioana României la futsal

31 august 2017 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Autobergamo Deva, campioana României la futsal, l-a prezentat oficial pe noul antrenor principal al echipei, spaniolul Marcos Angulo (foto). În vârstă de 50 de ani, reputatul tehnician a venit la Deva pentru a întări banca tehnică a grupării alb-vişinii şi pentru a încerca să o ajute la îndeplinirea obiectivelor.

Condiţii mai modeste ca la Gyor
Pierderea Supercupei României l-a determinat pe preşedintele grupării Autobergamo Deva, Dorin Popa, să facă o schimbare la nivelul băncii tehnice, oficialul devenilor ajungând la o înţelegere cu spaniolul Marcos Angulo, 50 de ani, fost antrenor al campioanei Ungariei, ETO Gyor Futsal. „Am vrut să aducem un plus la echipă din punct de vedere al reformării profesioniste al clubului nostru. Să schimbăm puţin modul de a gândi atât organizarea clubului cât şi futsalul în sine. Am ales opţiunea aceasta, îi urăm bun venit lui Marcos Angulo şi sperăm să facem treabă bună împreună. Nu suntem un club de nivelul lui Gyor, nu avem sprijinul pe care îl oferă statul maghiar futsalului şi îi mulţumesc că a acceptat să lucreze în condiţii mai modeste”, a spus Dorin Popa.

„Am venit cu dorinţa de a munci şi de a face o treabă bună!”
Noul tehnician al devenilor a venit cu mult entuziasm la gruparea campioană a României, unde speră să realizeze tot ce şi-a propus. „Am venit la campioana României, care are cei mai buni jucători din România, cei mai mulţi internaţionali. Am speranţe mari, sunt dornic de muncă şi sper să fac o treabă bună. Voi continua munca lui Florin Ignat, el a făcut o treabă foarte bună iar Autobergamo Deva este o echipă care trebuie să câştige cu toţi adversarii din campionat. Cunosc campionatul României, cred că ne vom lupta la titlu cu Informatica Timişoara şi United Galaţi dar Odorhei şi Călăraşi au la rândul lor echipe foarte bune”, a spus noul antrenor al campioanei României.

Debutează împotriva unei nou promovate
Cel mai important examen al toamnei pentru antrenorul spaniol vor fi meciurile din grupa Main Round din UEFA Futsal Cup, dar până atunci Marcos Angulo are la dispoziţie patru partide în campionat pentru a se acomoda cu echipa. „Nu am avut noroc la tragerea la sorţi, pentru că jucăm cu Mostar, campioana Bosniei, cu echipa din Malta care are mai mulţi jucători croaţi şi un român şi bineînţeles cu Araz Naxcivan, o echipă cu nouă brazilieni în lot. Jucăm însă pe teren propriu, avem o echipă bună, cu jucători valoroşi şi sunt singur că vom avea şanse să ne calificăm”, a mai spus tehnicianul spaniol. Debutul lui Marcos Angulo pe banca deveană se va produce duminică, de la ora 18.00, în duelul din etapa a II-a a Ligii I pe care Autobergamo îl va juca la Sala Sporturilor, cu nou promovata Imperial Wet Miercurea Ciuc. (Ovidiu Mănăstire)

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Unul, da, celălalt, ba

Consilierul local de la Deva, Ioan David (foto stânga), a participat, ieri, la şedinţa ordinară, după ce a fost exclus...

Petru Mãrginean susţine că grupuri mafiote conduc Deva

Fostul primar al Devei arată de ce este ţinta controalelor Curţii de Conturi

Gura lumii 1.09.2017

Despre un om de afaceri dintr-un judeţ vecin, ce tocmai şi-a mutat o echipă sportivă în cel mai mare oraş...

Închide