Marcos Angulo: „Sunt mândru de jucătorii mei!”

20 septembrie 2017 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

După prima mare victorie a sezonului, 6-2 pe terenul lui United Galaţi, Autobergamo a devenit lider solitar în clasamentul Ligii I de futsal. Antrenorul devenilor, Marcos Angulo, s-a declarat foarte mulţumit de prestaţia echipei sale şi a explicat cum a gândit tactic duelul de la malul Dunării.

„La Galaţi nu va mai învinge nici o echipă!”
Autobergamo Deva a demonstrat încă o dată că este echipa numărul unu în futsalul românesc după victoria categorică de pe terenul vicecampioanei ediţiei trecute, United Galaţi. La final, antrenorul alb-vişiniilor, Marcos Angulo, şi-a lăudat echipa pentru prestaţia din derbi şi a afirmat că la Galaţi greu se va mai impune cineva. „A fost un meci foarte dificil pentru că, după părerea mea, Galaţi este în acest sezon un adversar foarte puternic. Au trei brazilieni în lot, au un nou antrenor şi jucători noi iar atmosfera de acolo este extraordinară. Sunt foarte mândru de jucătorii mei, pentru că anul acesta nu cred că va mai învinge cineva pe terenul lui United. Ei au meritat această victorie, ne-am simţit foarte bine împreună, am luptat împreună”, a spus tehnicianul spaniol.

„Meciul s-a schimbat total după ce am jucat fără portar!”
Chiar dacă duelul de pe malul Dunării a avut multe momente de echilibru, devenii s-au impus la final categoric iar Marcos Angulo a explicat cum a gestionat momentele cheie ale jocului. „Am avut unele mici probleme la început, pentru că fiecare jucător încerca să câştige partida individual. După 10 minute au ascultat indicaţiile mele şi am început să jucăm ca o echipă. Am decis să jucăm fără portar şi meciul s-a schimbat total. Jucătorii s-au simţit mult mai bine, au luptat foarte mult şi aici cred eu că a fost cheia meciului. Acum, ei vor merge la echipa naţională căreia îi doresc noroc şi sper să reuşească să se califice la Campionatul European din 2018”, a explicat Marcos Angulo. Următoarea partidă a campioanei României va avea loc în 1 octombrie, contra Dunării Călăraşi, pe teren propriu. Până atunci, marţi, 26 septembrie, echipa naţională a României va juca returul barajului de calificare la Campionatul European, în deplasare, contra reprezentativei Georgiei. (Ovidiu Mănăstire)

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Bulina neagră 20.09.2017

Lucia Eugenia Halasz, femeie din Lupeni

Bulina albă 20.09.2017

Florin Cazacu, primarul municipiului Brad

Gura lumii 20.09.2017

Un individ important din judeţ, plecat o vreme de pe acasă, a făcut aproape imposibilul să fie lăsat în pace...

Închide