Mănăstirile, spaţii de cazare pentru cei în carantină

Ministrul desemnat al Finanţelor, deputatul Lucian Heiuş (foto), a propus, ieri, ca Biserica Ortodoxă Română să pună la dispoziţie spaţiile de cazare din mănăstiri pentru românii care se întorc în ţară şi care trebuie să stea în carantină pentru că revin din zone afectate de epidemia de coronavirus.

Într-o postare pe pagina sa de Facebook, deputatul liberal a rugat conducerea BOR să se implice în această problemă, apreciind că preoţii au fost mereu alături de oamenii aflaţi în suferinţă.
„Un apel între fraţi creştini. Datorită situaţiei cauzate de COVID-19, apelez la Biserica Ortodoxă Română, rugând conducerea BOR să se implice şi să pună la dispoziţie pentru românii care se întorc în ţară şi care trebuie să stea în carantină, spaţiile de cazare disponibile în mănăstiri. Ajutorul creştinesc şi frăţesc a fost oferit mereu de preoţi, care au fost alături de cei aflaţi în suferinţă“, a scris, pe Facebook, ministrul desemnat al Finanţelor.
În opinia sa, acum, „mai mult ca oricând“, este nevoie ca eforturile statului să fie completate de ajutorul Bisericii. (A.Năstase)

2 comentarii la „Mănăstirile, spaţii de cazare pentru cei în carantină

  • 11 martie 2020 la 21:04
    Permalink

    Alo PNL (domnule ministru) asfaltati drumul DN 7A (Cheile Jietului) ca ne rupem masinile spre Voineasa sau spre Transalpina ori sarbatoarea la Manastirea de la Groapa Sreca , asta daca vreti voturi din Valea Jiului .

  • 12 martie 2020 la 2:00
    Permalink

    Bai heiusule,da’tare prost mai esti! Cum dracu sa-ti treaca prin cap asa ceva?

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Un al patrulea hunedorean cu coronavirus

Un al patrulea hunedorean a contractat virusul ucigaş din China, dar el locuieşte în judeţul Arad.

Inconştienţă şi nepăsare din partea tinerei de 26 de ani, din Aninoasa, confirmată cu coronavirus

Femeia avea obligaţii clare de respectat. Le-a ignorat fără să se gândească la faptul că zeci de oameni ar putea...

Bulina neagră, 12.03.2020

Cătălin Ciocănel, bărbat din Deva Pentru că este învinuit de tâlhărie iar instanţa de judecată a menţinut decizia de arestare

Închide