Managerul teatrului din Petroşani şi-a pierdut postul de conducere

24 aprilie 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Flash, Politica si administratie

Sorina Popa

Final de carieră de manager de teatru pentru actorul Cosmin Rădescu! Contestaţia făcută de acesta, după ce a primit nota 6,37 la evaluarea anuală, a fost respinsă.

Reaminitm că managerul Teatrului I.D.Sârbu Petroşani, Cosmin Rădescu (foto), nu a trecut de comisia de evaluare a activităţii sale în fruntea instituţiei teatrale. El a contestat notarea, dar comisia de analiză a contestaţiilor i-a respins cererea. În aceste condiţii, conform contractului încheiat ca manager al teatrului din Petroşani, Rădescu îşi pierde postul de conducere.
”Ne continuăm protestul împotriva abuzului prin care, în urma evaluării anuale, managerul Teatrului Dramatic Ion.D Sîrbu Petroşani, Cosmin Rădescu, a fost injust evaluat. Prin această evaluare injustă este contestată munca întregii echipe din Teatru!”, au scris ieri pe pagina de Facebook salariaţii teatrului din municipiul Petroşani.
Angajaţii teatrului protestează de mai multe zile, faţă de situaţia cu managerul lor, ei fiind prezenţi şi vineri, 19 aprilie, la şedinţa de consiliu judeţean. Acolo s-a lăsat cu recitări de poezii, lacrimi şi discuţii aprinse. Cu toată presiunea pusă pe conducerea instituţiei judeţene, preşedintele CJ Hunedoara, Mircea Bobora, nu a cedat şi a spus că se merge înainte. Comisia de analiză a contestaţiei l-a avut în componenţă şi pe Costel Avram, deşi managerul Rădescu susţine că între el şi administratorul public al judeţului există un conflict mai vechi.
Într-un final, Cosmin Rădescu va trebui să plece de pe postul de manager al Teatrului I.D.Sîrbu.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Anunţ Finanţe 1

Fotbal. Cupa României- etapa judeţeană

În Sâmbăta Patimilor se vor disputa partidele din cadrul sferturilor de finală ale Cupei României la fotbal, faza judeţeană. Sunt...

Sancţiuni date de AJF Hunedoara

Comisia de Disciplină a AJF Hunedoara a analizat recent partida de fotbal din Liga a IV-a a judeţului Hunedoara dintre...

Închide