Managerul Spitalului Judeţean şi-a depus demisia!

2 aprilie 2018 | 2 Comentarii | Publicat in: Actualitate, Flash

Sorina Popa

Managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă din Deva, Adina Pera Ştefănie (foto), a demisionat din funcţie. Ea şi-a depus demisia la secretariatul Consiliului Judeţean Hunedoara, iar de ieri este în preaviz pentru 45 de zile, fapt confirmat de Daniel Andronache, vicepreşedintele instituţiei judeţene.

În cazul în care conducerea Consiliului Judeţean acceptă ca aceasta să plece mai repede de 45 de zile, poate să părăsească postul mai devreme de acest termen.
Credea că poate revitaliza unitatea
Contactată, Adina Pera-Ştefănie a declarat că nu au fost presiuni asupra sa să demisioneze, dar nu mai vrea să continue pe acest post, motivele fiind strict personale. Ea ne-a declarat că a preluat conducerea spitalului judeţean cu dorinţa de a face treabă, de a repune instituţia medicală pe drumul cel bun. Se pare că Adina Pera-Ştefănie a fost nemulţumită de atmosfera din spital şi de unele lucruri care se petreceau acolo, precum şi de atacurile apărute în presă la adresa spitalului şi ale ei. În aceste condiţii, probabil că, din nou, va fi organizat concurs pentru ocuparea acestui post atât de important.
Adevărul este că situaţia Spitalului Judeţean Deva nu este deloc roz, motiv pentru care provocările au fost foarte mari pentru Adina Pera-Ştefănie. Venită cu mare avânt în vara anului trecut la conducerea unităţii medicale, aceasta se pare că nu a făcut faţă situaţiei explozive de aici.
Adina Ileana Pera-Ştefănie a câştigat concursul pentru acest post în iulie 2017. Ea a obţinut la proba scrisă 8,18 puncte, iar la susţinerea proiectului de management a luat 8,67. Tânăra manageră susţinea anul trecut că spitalul poate fi revitalizat, dacă se face o evidenţă foarte clară a stocurilor de medicamente, a materialelor sanitare. „Cred că se înregistrează aici stocuri foarte mari de medicamente, existând riscul să expire termenul lor de valabilitate”, a spus Pera-Ştefănie la susţinerea examenului pentru funcţia de manager al spitalului devean.
Adina Pera-Ştefănie a absolvit Facultatea de Ştiinţe Economice din cadrul Universităţii Babeş-Bolyai din Cluj Napoca, dar şi Facultatea de Relaţii Internaţionale şi Studii Europene de la aceeaşi universitate. Are 35 de ani. A lucrat la Parlamentul României, la Senat, ca şi consilier, dar şi la ADR Nord-Vest Cluj, ca expert fonduri europene.

Loading...

Comentarii (2)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Șortan Eugenia spune:

    Păcat. Fruntea acestei femei spune că este o femeie deșteaptă!

  2. Nicolae spune:

    Si-o “baga” si-o “scoate” ! 🙂 🙂 Asta seamana a altceva ! 🙂 🙂

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
Primarul Florin Oancea a dezamorsat situaţia transportului local

De la 1 aprilie 2018, fără nici o păcăleală, exista riscul ca transportul local din municipiul Deva să fie întrerupt....

Bulina neagră, 3.04.2018

Sorin-Ovidiu Lunka, din municipiul Hunedoara Pentru că, fiind judecat pentru lovituri cauzatoare de moarte, provocate unui tânăr din municipiu, a...

Bulina albă, 3.04.2018

Costel Avram, directorul general al Apa Serv Valea Jiului Pentru că unitatea pe care o conduce a reuşit să încheie...

Închide