Managerul liceului particular “Apollonius” din Petroșani, arestată la domiciliu

mia albrescu    Directorul Casei de Cultură a Sindicatelor Petroşani, Maria (Mia) Albescu (foto), care era în acelaşi timp şi managerul singurului liceu privat din Valea Jiului, a fost arestată la domiciliu de către judecătorii Tribunalului Bucureşti.

Mia Albescu a fost reţinută de Direcția Generală Anticorupție, iar procurorii susţin că în cursul lunii iulie 2015, a pretins şi apoi a primit suma de 7.000 de lei de la Ilaş Marius Valentin, în schimbul întocmirii în fals a unor documente privind situația școlară completă a unui martor denunţător. Mia Albescu trebuia în schimbul banilor să-i facă o adeverință și foaie matricolă, care atestau în mod nereal parcurgerea de către denunţător a patru ani de studii liceale la Liceul Apollonius din Petroşani, în perioada 2011-2015.

„La data de 29.10.2015 judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Bucureşti a dispus luarea măsurii arestării preventive cu privire la inculpatul Marius Valentin Ilaş şi luarea măsurii preventive a arestului la domiciliu cu privire la inculpata Maria Albescu”, se arată pe portalul instanței amintite. (Maximilian Gânju)

 

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.