Mama criminală îşi pregăteşte apărarea

03 dupa-gratiiMaximilian Gânju

Simona Andreea Papp, femeia care a ajuns după gratii după ce şi-a ucis fetiţa abia născută, are puţin peste o săptămână la dispoziţie ca, împreună cu avocatul ei, să-şi pregătească apărarea.

Simona Andreea Papp (27 de ani) este acuzată de procurori de omor calificat şi a fost trimisă în judecată la începutul acestei luni. Deja au fost parcurse două termene de judecată, încă cauza a fost amânată pentru că mama criminală a cerut să-şi angajeze apărător sau să-şi pregătească apărarea. Astfel, judecătorii Tribunalului Hunedoara au stabilit ca femeia să ajungă în boxa acuzaţilor în data de 6 iulie a.c., iar până atunci va rămâne în arest preventiv.
Simona Andreea Papp a născut acasă şi şi-a înfăşurat pruncul, o fetiţă, într-o pătură, până s-a sufocat. A mers apoi pe malul Jiului de Vest în zona cartierului Bărbăteni, din Lupeni, şi a aruncat trupul fără viaţă în apă. Simona Andreea Papp a încercat să-i convingă pe anchetatori că fetiţa s-a născut moartă, că s-a speriat şi din acest motiv a încercat să scape de cadavru. Expertiza medicilor legişti a contrazis-o, aceştia stabilind că fătul era viabil şi s-a născut la termen, având o greutate ideală, puţin peste 3,2 kilograme. Tânăra este căsătorită şi mai are doi copii minori, iar dacă va fi găsită vinovată riscă până la 25 de ani de închisoare.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare