Maidanezii, adunaţi din cartierele Hunedoarei

Angajaţii adăpostului de câini comunitari din Hăşdat au început să strângă maidanezii de pe străzile municipiului de pe Cerna. Acţiunea continuă, până când toate patrupedele fără stăpân vor fi sterilizate şi vaccinate.
„Câinii sunt duşi în adăpostul din Hăşdat, unde sunt 150 de locuri pentru animale. Personalul medical de aici se ocupă de sterilizarea şi vaccinarea lor, iar apoi, patrupedele sunt lăsate, din nou, în teritoriu, pentru a fi aduse altele. Am început astăzi (n.r. ieri) cu femelele gestante şi câinii agresivi şi o să continuăm zilnic. Estimăm că pe raza municipiului sunt circa 2.500 de câini comunitari, iar o treime dintre aceştia nu sunt sterilizaţi. Avem o hartă a zonelor în care sunt cei mai agresivi şi, mai întâi, îi avem pe aceştia în vedere“, a declarat primarul municipiului Hunedoara, Viorel Arion. Acesta a mai precizat că lucrările de la adăpostul din Hăşdat continuă, iar până la sfârşitul anului acesta, va avea o capacitate de 400 de locuri pentru animalele fără stăpân. (C. Ghenea)

3 comentarii la „Maidanezii, adunaţi din cartierele Hunedoarei

 • 7 august 2012 la 15:45
  Permalink

  viorica,o masura buna dar ma tem ca dupa tratament revin pe tarla mai turbati;

 • 15 septembrie 2012 la 8:26
  Permalink

  maidanezi trebuie eutanasiati fara drept de apel !!!

 • 9 iulie 2015 la 21:27
  Permalink

  Dupa 4 ani de teroare si chin la care a fost supus acest popor de haitele de maidanezii se pare ca NU sa facut mai nimic in privinta asta !! Doar in bucuresti sa miscat ceva dar in restul tarii e jeale si maidanezii inca fac legea ! Sfatul meu e unu singur …fiecare rezolva problema cum poate adica cu furadan injectat in cirnati sau asteptati sa va termine maidanezii pe voi .

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare