Mai puţine infracţiuni de sărbători

6 ianuarie 2015 | Adauga un comentariu | Publicat in: Eveniment

03 Control_traficOana Mihnea

În perioada 24 decembrie – 4 ianuarie, peste 250 de poliţişti hunedoreni din structurile operative au fost mobilizaţi zilnic pentru a asigura ordinea şi liniştea publică, dar şi pentru a preveni şi combate infracţionalitatea.

În consecinţă, în judeţ s-a înregistrat o diminuare a numărului de infracţiuni grave, faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut. Numărul omorurilor şi al tâlhăriilor a scăzut la jumătate, şi nu au fost înregistrate tentative de omor.  De asemenea, nu au fost fapte de tulburare a liniştii publice sau de ultraj contra bunelor moravuri. Poliţiştii de la rutieră au îndeplinit misiuni preventive şi au sancţionat şoferii care au încălcat legislaţia sau au pus în pericol siguranţa celorlalţi. Astfel, s-au produs doar cinci accidente rutiere grave şi au fost şase răniţi grav, faţă de anul trecut, când s-au înregistrat opt accidente cu nouă răniţi grav. Din fericire, nici o persoană nu a decedat în urma acestor evenimente rutiere petrecute în perioada sărbătorilor de iarnă.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Spărgător arestat preventiv

Bărbatul de 32 de ani din Petrila, prins de poliţiştii din Petroşani, după ce a spart trei maşini, a fost...

Falsificatorii de bani rămân în arest

Ieri, magistraţii Tribunalului Hunedoara au respins cererile falsificatorilor de bani de a fi eliberaţi din arest preventiv. Totodată, instanţa a...

A încercat să-şi violeze fosta cumnată

Un tânăr de 28 de ani din Petroşani a ajuns în arest preventiv, după ce şi-a bătut fosta cumnată şi...

Închide