Mai iute ca vântul

16 iunie 2009 | 1 Comentariu | Publicat in: Eveniment
03 florin balosin
Sorina Popa
 
Poliţistul hunedorean Florin Bolosin (foto) a câştigat proba de viteză a Campionatului Naţional de Atletism dedicat angajaţilor Ministerului de Interne, desfăşurat la Craiova.
 
 Nu-i chiar tânăr, dar este rapid
La această competiţie au participat 200 de atleţi din toate structurile MAI: poliţie, jandarmerie, pompieri, poliţie de frontieră şi prefecturi. Cel mai rapid poliţist la proba viteză, Florin Bolosin, în vârstă de 37 de ani, este ofiţer în cadrul Inspectoratului de Poliţie al judeţului Hunedoara. El a obţinut un timp de 12,65 secunde pe distanţa de 100 de metri. Totodată, poliţistul hunedorean a fost selectat şi în echipa IGPR, cu care a obţinut locul II în cadrul aceleiaşi probe.
A donat premiul unei fetiţe bolnave
Impresionat de drama unei fetiţe din Deva, care la numai şase ani suferă de cancer osos, Florin Bolosin a donat familiei acesteia întreaga sumă de bani obţinută ca premiu, la care a adăugat contribuţia colegilor din Asociaţia Poliţiştilor Creştini din România, precum şi o parte din salariul său. Florin Bolosin nu este singurul poliţist hunedorean care a participat la Campionatul de Atletism şi Cros al MAI. Comisarul Dumitru Grosu, din cadrul Serviciului de Ordine Publică, a obţinut locul 3 pe IGPR şi locul 12 pe minister, la proba de cros, pe distanţa de patru kilometri.

Comentarii (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Anonim spune:

    Foarte frumos! Daca toata lumea ar avea aceeasi inima ca si d-l Florin B. lumea ar fi cu totul alta. Dumnezeu sa te binecuvanteze si sa te rasplateasca!

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Introducere în analiza fundamentalã (I)

Pentru creionarea celor mai importante aspecte legate de analiza fundamentală ne vom opri pentru început asupra unui aspect esenţial într-o...

Directorii incompatibili nu cedeazã

Agenţia Naţională de Integritate (ANI) confirmă cele semnalate de MESAGERUL HUNEDOREAN privind incompatibilitatea în care se găsesc consilierii judeţeni şi...

PRM cere interzicerea teleguvernãrii

Potrivit liderilor PRM, toţi miniştrii au intrat în campanie electorală, alături de preşedintele Băsescu, iar ţara este neguvernată.

Închide