Politica si administratie

Mai bine mai târziu, decât niciodatã

  Nicolle Ebner

 Conştientă de faptul că, atâta timp cât PSD şi PDL sunt la putere, municipiul Deva nu se poate baza pe nici un fel de ajutor financiar din partea guvernului, conducerea Primăriei Deva se descurcă cum poate, ca să-şi continue investiţiile începute. Astfel, şase străzi, din cartierul Grigorescu (peste linia ferată), au intrat într-un program de reabilitare. Nu de alta, dar viceprimarul Oancea a promis că, de sărbătorile de iarnă, va merge cu colindatul prin cartier, şi nu vrea să-i închidă oamenii uşa în nas.

Soluţii de criză
Lucrările de asfaltare a celor şase străzi prinse în programul de reabilitare au început cu strada Grigorescu – cea mai mare din cartier – şi strada Traian Vuia. Se lucrează de zor şi pe artera Alexandru Vlahuţă. Astăzi, în şedinţa Consiliului Local Deva, este prevăzută o rectificare de buget, pentru asigurarea fondurilor necesare asfaltării străzilor Mureşului, Tudor Vladimirescu şi Bălata, astfel încât, până la sărbătorile de iarnă, covorul asfaltic să fie complet reabilitat, marcat, şi toate rigolele de scurgere a apei să fie desfundate şi consolidate, adică, funcţionale. MESAGERUL HUNEDOREAN a tras conducerea primăriei de mânecă, încă de la sfârşitul lunii februarie, cu privire la starea degradată a drumurilor din cartierul Grigorescu şi nemulţumirea locuitorilor din această zonă. Abia acum s-au găsit resursele financiare, dar vorba românului, mai bine mai târziu, decât niciodată. „Îmi reînnoiesc scuzele faţă de locuitorii din Grigorescu, că nu am reuşit până acum să le rezolv problemele, dar, de data aceasta, pot să constate singuri, că se lucrează, aşa cum le-am promis. Până când începe sezonul rece, toate străzile din cartier vor fi ca în palmă. Chiar dacă este criză şi încasările la bugetul local sunt reduse, incompetenţa guvernului m-a ambiţionat să găsesc soluţii, pentru a rezolva necazurile celor din cartierul Grigorescu”, declară viceprimarul Florin Oancea.
Fondurile alocate pentru asfaltarea tuturor străzilor din cartierul Grigorescu se ridică la valoarea de 3.000.000 de lei.

2 comentarii la „Mai bine mai târziu, decât niciodatã

  • Pe Muresului sunt „militieni morti”. Vai de tara asta.

  • Un material de partid reusit! Nicole…esti cea mai tare…pupinPNL-istă! Treci pe la caserie! de data asta fara chitantier!

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura