Măgura Pui s-a desprins de urmăritoare

Liderul Ligii a V-a Hunedoara va „ierna” confortabil pe prima poziţie a clasamentului, după ce în penultima etapă a turului s-a desprins şi mai mult de urmăritoarele sale, Zarandul Crişcior şi AS Sântămăria Orlea. Dacă Măgura a învins confortabil, rivalele sale nu au reuşit decât câte o remiză în ultima rundă.

Zarandul a pierdut în prelungiri
Trupa din Pui a întâlnit în ultima rundă, într-un derbi al zonei, pe Unirea General Berthelot. Gazdele s-au impus clar, scor 4-1, golgheterul liderului, Ionuţ Lupulescu, reuşind o „triplă”. Chiar dacă Măgura a jucat mai bine de jumătate de oră cu un om în minus, victoria nu a fost pusă la îndoială. Ocupanta locului secund, Zarandul Crişcior, a remizat pe terenul celor de la CS Comunal Ilia, scor 3-3, gazdele marcând golul egalizator în al patrulea minut de prelungire, prin Moga. Tot o remiză a înregistrat şi AS Sântămăria Orlea, echipa de pe ultima treaptă a podiumului. Trupa lui Silviu Oneasă nu a fost departe de o înfrângere în faţa Victoriei Dobra, care a condus prin golul lui Bodea, dar căpitanul gazdelor, Marian Tomoni, a înscris golul egalării cu opt minute înainte de final.

Santos Boz, singura echipă din judeţ fără victorie
Cea mai confortabilă victorie a etapei a obţinut-o CS Ghelari, care a învins cu 5-0 pe Santos Boz şi a urcat pe locul 4 în clasament. „Lanterna roşie” a Ligii a V-a a rămas astfel cu un singur punct în clasament şi este singura echipă din cele două ligi judeţene care nu are victorie. Considerată o surpriză plăcută a acestui sezon, Agrocompany Băcia a cedat pe teren propriu, în faţa Ponorului Vaţa, ratând şansa de a se apropia de locurile fruntaşe. În schimb, duelul dintre codaşele Sargeţia Bretea Română şi Foresta Lunca a fost adjudecat la limită, de echipa gazdă.

Liga a V-a, etapa a XII-a
Măgura Pui – Unirea General Berthelot 4-1
CS Comunal Ilia – Zarandul Crişcior 3-3
AS Sântămăria Orlea – Victoria Dobra 1-1
CS Ghelari – Santos Boz 5-0
Agrocompany Băcia – Ponorul Vaţa 0-2
Sargeţia Bretea Română – Foresta Lunca 3-2
Metalul Crişcior a stat
(Ovidiu Mănăstire)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Bulina neagră 21.11.2017

Liliana Pădure Rădoi, inspector la Serviciul Taxe şi Impozite al Primăriei Aninoasa

Bulina albă 21.11.2017

Jessica Ognean, elevă la Liceul de Arte „Sigismund Toduţă” Deva

Prins de jandarmi cu lemn furat din pădure

La finele săptămânii trecute, o patrulă de jandarmi din cadrul Grupei Jandarmi Supraveghere şi Intervenţie Petroşani a depistat pe un

Închide