Măgura Pui profită de paşii greşiţi făcuţi de rivale

Ultima rundă a Ligii a V-a, cel mai mic eşalon fotbalistic hunedorean, a fost una favorabilă liderului Măgura Pui. Pe lângă victoria categorică obţinută în faţa celor de la CS Ghelari, trupa lui Ovidiu Ciolea a profitat de remizele înregistrate de urmăritoarele sale, Zarandul Crişcior şi AS Sântămăria Orlea.

Sântămăria Orlea, egalată în prelungiri
Lider la golaveraj înaintea rundei, Măgura Pui a obţinut cea mai categorică victorie a sezonului, trecând cu 10-0 de CS Ghelari, una din echipele care începuse bine acest campionat. Gruparea antrenată de Ovidiu Ciolea a rămas pe prima treaptă a podiumului, profitând de semieşecurile rivalelor sale. Astfel, Zarandul Crişcior a fost ţinută în şah la Dobra şi are cu două puncte mai puţin decât liderul. În schimb, duelul Unirea General Berthelot – AS Sântămăria Orlea s-a încheiat cu o remiză spectaculoasă, scor 3-3. Deşi oaspeţii au marcat al treilea gol în minutul 88, preluând conducerea, Unirea nu a renunţat şi a egalat în al treilea minut de prelungire, prin golul înscris de Claudiu Bâhu.

Metalul „s-a distrat” cu Sargeţia
O victorie categorică a obţinut şi Metalul Crişcior, care a înscris de şapte ori în poarta Sargeţiei Bretea Română iar Foresta Lunca a câştigat clar, pe teren propriu, în faţa echipei CS Comunal Ilia. Ultima clasată, Santos Boz, a rămas fără victorie în acest sezon, pierzând din nou pe teren propriu. Cea care a plecat cu toate punctele a fost Agrocompany Băcia, echipă care a întors rezultatul după ce a fost condusă, golul victoriei fiind marcat în ultimul minut de joc.

Liga a V-a, etapa a IX-a
Măgura Pui – CS Ghelari 10-0
Victoria Dobra – Zarandul Crişcior 1-1
Unirea General Berthelot – AS Sântămăria Orlea 3-3
Metalul Crişcior – Sargeţia Bretea Română 7-0
Foresta Lunca – CS Comunal Ilia 5-2
Santos Boz – Agrocompany Băcia 1-2
Ponorul Vaţa a stat
(Ovidiu Mănăstire)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Luminaţia, marcată şi la UAMS Baia de Criş

Pe data de 1 noiembrie, în întreaga ţară se sărbătoreşte Luminaţia. Hunedorenii şi-au făcut deja ordine la mormintele celor dragi,...

Primăria Deva închiriază fostul sediu al Universităţii Ecologice din centrul municipiului

Consilierii locali ai Devei au aprobat în şedinţa de ieri un proiect de hotărâre prin care Primăria Deva va închiria

Investiţii de un million de euro la spitalul din Orăştie

Unul dintre primarii hunedoreni campion la proiecte câştigate prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală 2017-2020 (PNDL) este edilul-şef din Orăştie,...

Închide