Măgura Pui, lider solitar în Liga a V-a

11-liga-a-v-a-26-octombrie-pagina-11Ovidiu Mănăstire

Gruparea antrenată de Ovidiu Ciolea a trecut în faţa Daciei Orăştie la puncte, după ce în runda trecută preluase şefia clasamentului la golaveraj. Măgura a învins în deplasare, la Vulcan, şi a profitat de remiza rivalei sale de pe teren propriu, cu Berianul Beriu.

Puncte pierdute şi câştigate pe final de meci
Meciul liderului a fost unul dramatic, Măgura impunându-se cu 3-2 iar golul victoriei a fost marcat de Lupulescu, în minutul 88. Până atunci, CSM Vulcan condusese cu 1-0 şi egalase pentru 2-2, în minutul 79. Tot pe final de meci a pierdut şi Dacia Orăştie două puncte, Berianul Beriu egalând în minutul 88, prin Constantin, după ce Vaşarhelean deschisese scorul pentru gazde, în minutul 71.
Pricaz – Ilia, derbi nedecis
Un alt derbi spectaculos s-a jucat la Pricaz, unde Mureşul şi CS Comunal Ilia au încheiat la egalitate, scor 2-2. Gazdele au deschis scorul în finalul primei reprize, prin Duică, dar Ilia a întors rezultatul în partea secundă graţie reuşitelor lui Danc şi Totoi. Pricazul a salvat totuşi un punct, prin golul marcat de veteranul Viorel Doarvoaş, în minutul 84.

Băcia a rămas la cota zero
Cel mai disputat duel a fost însă între codaşele Agrocompany Băcia şi Dacia Boşorod. „Lanterna roşie” a rămas fără nici un punct, cedând cu 4-5, după ce a condus cu 4-3 iar golul victoriei oaspeţilor a fost marcat în minutul 90. AS Sântămăria Orlea a reuşit scorul etapei, impunându-se cu 6-0 pe terenul lui Santos Boz iar Victoria Dobra a învins clar pe Cerna Lunca Cernii, scor 5-2. Ponorul Vaţa a obţinut a doua victorie a sezonului, trecând pe teren propriu de Sargeţia Bretea Română în timp ce Zarandul Crişcior s-a impus în fieful echipei CS Ghelari.

Liga a V-a, etapa a IX-a
Santos Boz – AS Sântămăria Orlea 0-6
Dacia Orăştie – Berianul Beriu 1-1
Mureşul Pricaz – CS Comunal Ilia 2-2
Ponorul Vaţa – Sargeţia Bretea Română 4-2
CSM Vulcan – Măgura Pui 2-3
CS Ghelari – Zarandul Crişcior 1-3
Victoria Dobra – Cerna Lunca Cernii 5-2
Agrocompany Băcia – Dacia Boşorod 4-5

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.