Comunitate

Magistraţii au dat câştig de cauză Primăriei Râu de Mori

Nicolle Ebner

Bucurie mare pe capul administraţiei locale din comuna Râu de Mori. Curtea de Apel Alba-Iulia a considerat că licitaţia organizată de Primăria Râu de Mori pentru desemnarea firmei care va realiza lucrările la un proiect cu finanţare externă este legală, şi a validat câştigătorul desemnat de administraţia locală.

Încep lucrările de modernizare a infrastructurii

Ca urmare a deciziei Curţii de Apel Alba, lucrările pot începe chiar de săptămâna viitoare. „Mai am de obţinut ultimele avize pentru organizarea de şantier şi, cred că, săptămâna viitoare, voi emite ordinul de începere a lucrărilor. Era şi vremea, după ce aproape un an am umblat din instanţă în instanţă, din cauza unei firme care a contestat rezultatul licitaţiei”, spune primarul Niculiţă Mang (foto). În 2009, Primăria Râu de Mori a obţinut o finanţare de 2,3 milioane de euro, pe baza unui proiect integrat, depus la Agenţia de Dezvoltare Rurală Vest, pe măsura 3.2.2. „Proiectul prevede introducerea unei reţele de canalizare în satele Clopotiva, Ostrovu Mic şi Ostrovu Mare şi asfaltarea drumului de la Brazi, până la cătunul Bălanu, ca să-l scoatem din izolare”, mai spune primarul, care specifică faptul că „lucrările puteau fi gata, dacă licitaţia din luna septembrie 2009, câştigată de o firmă din Haţeg, nu ar fi fost contestată de o altă societate, din Cluj”.

Acum, administraţia locală a trecut şi de ultimul hop şi în scurt timp, locuitorii satelor prinse în proiect vor beneficia de servicii şi condiţii de trai la care nu au visat niciodată.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura