Magazinul pescarilor, prădat

24 martie 2010 | Adauga un comentariu | Publicat in: Eveniment

Livia Botici

Doar de 20 de secunde au avut nevoie doi bărbaţi, pentru a fura marfa de 3.000 de lei dintr-un magazin cu articole de pescuit, din Deva. Totul s-a întâmplat ieri dimineaţă, în jurul orei 5.

Alarma nu a pornit

Două persoane mascate au spart ieri dimineaţă magazinul cu profil pescăresc, aflat în Deva, vis-a-vis de biserica de lângă Piaţa Centrală. Potrivit patronului magazinului, la ora 4 jumătate, dis-de-dimineaţă, aceştia au forţat uşa de termopan de la intrare, au pătruns înăuntru şi au furat beţe de pescuit şi mulinete, în valoare de 3.000 de lei. Cu toate că, spune el, dispozitivul de securitate era pornit şi perfect funcţional, acesta nu a pornit atunci când hoţii au forţat uşa. „Sunt sigur că este vorba despre nişte profesionişti, altfel, nu îmi explic cum de au reuşit să pătrundă în magazin fără ca alarma să se activeze. De asemenea, au reuşit ca într-un timp record, de doar 20 de secunde, să fure multă marfă şi apoi să se facă dispăruţi. Imaginile de supraveghere arată clar că este vorba despre doi bărbaţi mascaţi cu fulare, iar în faţa magazinului mai era o persoană cu maşina, care i-a aşteptat”, spune Nicolae Ifrim, patronul magazinului.

Au un cerc de suspecţi

Până la această oră, cei care au comis furtul într-un timp record au fost de negăsit. Cu toate acestea, oamenii legii spun că au deja un cerc de suspecţi. Proprietarul magazinului a pus la dispoziţie înregistrările de pe camerele de luat vederi, iar poliţiştii continuă cercetările, pentru ca hoţii să fie prinşi şi pentru a vedea dacă sistemul de securitate a funcţionat la parametri normali.

Loading...

Scrie un comentariu

Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
Finanţare blocatã la Râu de Mori

Cu toate că a câştigat o finanţare de 2,3 milioane de euro, primarul comunei Râu de Mori, Niculiţă Mang (foto),...

Primãriile, nevoite sã achite şi bursele elevilor

Dacă de la sfârşitul anului 2008 şi pe parcursul anului 2009, guvernul a dat primăriilor din ce în ce mai...

Primarul Devei nu renunţă la fântâna muzicală

Ieri, aleşii locali din Deva s-au întâlnit în regim de urgenţă, pentru a aproba o serie de proiecte cu finanţare...

Închide