Magazinul Altex din Petroşani, spart de indivizi mascaţi

Maximilian Gânju

O spargere a avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică, în jurul orei 3, la magazinul Altex, aflat într-un complex comercial de la ieşire din Petroşani,

Hoţii au deschis uşa de sticlă a magazinului, folosindu-se de o rangă şi de forţa brută. Trei indivizi apar pe imaginile sistemului de supraveghere, doi dintre ei forţând uşa spaţiului comercial, iar cel de-al treilea supraveghind zona, pentru a-i alerta în cazul în care ar fi fost surprinşi de cineva. Indivizii au reuşit în urma jafului să facă o pagubă de circa 400.000 de lei din primele estimări. Cazul a fost preluat de o echipă complexă a IPJ Hunedoara şi, sub coordonarea procurorilor, se fac cercetări pentru identificarea şi prinderea hoţilor.
”Se desfăşoară activităţi specifice de urmărire şi prindere a autorilor. Cercetările sunt desfăşurate de poliţiştii din cadrul Biroului Investigaţii Criminale al IPJ Hunedoara, în cauză fiind întocmit un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat”, a precizat Carla Strujan, purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara. Surse neoficiale vorbesc despre cel puţin un suspect care ar fi fost identificat de către echipele de cercetare. Acesta ar fi fost surprins de camerele de supraveghere din zonă în timp ce studia ”terenul”, însă informaţia nu a fost confirmată.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.