Magazin chinezesc făcut scrum

Centrul comercial situat în apropiere de Spitalul de Urgenţă Petroşani a fost distrus de un incendiu izbucnit la etajul doi al clă­dirii. Pagubele sunt considerabile. Misiunea pompierilor militari din Petroşani a fost deosebit de dificilă, dat fiind faptul că imo­bi­lul este aproape lipit de un bloc turn, iar focul se putea extinde cu repeziciune.
Alarma s-a dat în jurul orei 20, după un apel la 112 care anunţa un incendiu cu de­gajare de fum la un spaţiu comercial situat pe strada 1 Decembrie, din municipiul Pe­troşani. Imediat au fost mobilizate echipaje de stingere a incendiilor şi prim ajutor ale Detaşamentului de Pompieri Petroşani cu 4 autospeciale de mare capacitate, o auto­scară precum şi cu 2 ambulanţe. În sprijin au fost solicitaţi şi pompierii civili din cadrul Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Petrila.
„Deoarece magazinul este situat în ime­diata apropiere a unui bloc cu 10 etaje, pom­pierii s-au asigurat că nu există riscul intoxicării cu fum a locatarilor din bloc şi i-au rugat să închidă ferestrele pentru a împiedica pătrunderea fumului în locuinţe. (…) Pompierii au evacuat din blocul aflat în imediata apropiere a spaţiului comercial incendiat 10 persoane. Alţi 30 de locatari s-au auto evacuat”, a informat ISU Hune­doa­ra. Pe lângă operaţiunile de stingere a fo­cu­lui din complexul comercial, militarii au ac­ţionat pentru a limita arderea astfel încât flăcările să nu ajungă la izolaţia blocului. (M. Gânju)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Arsenal în casa unui devean

Poliţiştii Serviciului Arme, Explozivi, Subs­tanţe Periculoase au descins la locuinţa sus­pectului de 46 de ani, din Deva, de unde au

Foamea i-a îndemnat să spargă o rulotă cu sandvişuri

Doi fraţi s-au mascat din cap până în picioare, cu mănuşi şi cagule, pentru a nu lăsa urme în urma

Elevi duşi la şcoală de un şofer beat

Bărbatul care conducea microbuzul şcolar a fost prins cu de poliţişti după ce-i dusese pe copii la şcoală. „În jurul

Închide