Magazin al familiei primarului din Petroşani, spart de hoţi

26 august 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Eveniment

 

     Doi adulţi şi un minor au dat atacul la un magazin alimentar situat în zona centrală a municipiului Petroşani, care aparţine familiei primarului localităţii, de unde au furat circa 150 de pachete de ţigări şi o cutie în care se aflau bani.
Nu au ajuns prea departe
Spargerea a fost înregistrată de camerele de supraveghere iar minorul de 14 ani, cel care a avut rolul de a ”ţine de şase”, a fost prins de poliţişti. Indivizii au spart cu un levier lacătele şi sistemul de închidere al magazinului, au intrat şi au luat ceea ce au considerat că poate fi valorificat uşor, respectiv ţigările. Cei doi suspecţi au fost identificaţi şi erau căutaţi de anchetatori. Indivizii n-au apucat să fugă prea departe cu prada, astfel că poliţiştii au descoperit ţigările cât şi cutia aruncate în apropiere de magazinul pe care îl spărseseră. Hoţii sunt recidivişti şi ar mai fi suspecţi şi în alte dosare penale legate de infracţiuni asemănătoare.(Maximilian Gânju)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Sărbătoriţii lunii la UAMS Baia de Criş

Persoanele născute în luna iulie şi aflate în grija Unităţii de Asistenţă Medico-Socială Baia de Criş au fost sărbătorite de...

Mare sărbătoare pentru comunitatea din Veţel

Hunedorenii sunt aşteptaţi la Zilele Comunei Veţel ce vor avea loc în intervalul 31 august – 1 septembrie pe platoul...

Balşa: E nevoie de mai multe pubele pentru gunoiul menajer

Unele comunităţi hunedorene se arată mulţumite, în timp ce altele consideră că e loc de mai bine sau că e...

Închide