; charset=UTF-8" /> Stiri si informatii de ultima ora din judetul Hunedoara - Mesagerul Hunedorean

Adolescentul care şi-a violat sora, arestat preventiv

26 august 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Eveniment

     Fetiţa de 10 ani abuzată de fratele ei mai mare cu şase ani va fi consiliată de specialiştii Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Hunedoara să treacă peste trauma suferită.
Reprezentanţii instituţiei au fost sesizaţi de poliţişti în acest caz, imediat după ce s-a confirmat că micuţa din Vulcan a fost violată de propriul frate. Minora de 10 ani mai are patru fraţi cu vârste cuprinse între patru şi 16 ani, iar familia ei este una săracă. Părinţii lucrau cu ziua în gospodăriile din zonele periferice ale Vulcanului pentru a le asigura traiul.
Grozăvia s-a petrecut sâmbătă seara, după ce copila a rămas acasă alături de fratele ei de 16 ani. Acesta a supus-o la perversiuni sexuale iar copila şi-a anunţat mama după abuz. Femeia a ajuns acasă şi şi-a chemat şi o rudă să o însoţească de teama adolescentului, ca mai apoi să anunţe poliţia. Ieri, adolescentul violator a fost prezentat în faţa magistraţilor de la judecătoria Petroşani, aceşia au dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile a lui Adrian Ştefan T., cu drept de contestare în 48 de ore de la pronunţare, atât pentru inculpat cât şi pentru ministerul public.(M.Gânju)

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Magazin al familiei primarului din Petroşani, spart de hoţi

Doi adulţi şi un minor au dat atacul la un magazin alimentar situat în zona centrală a municipiului Petroşani, care...

Sărbătoriţii lunii la UAMS Baia de Criş

Persoanele născute în luna iulie şi aflate în grija Unităţii de Asistenţă Medico-Socială Baia de Criş au fost sărbătorite de...

Mare sărbătoare pentru comunitatea din Veţel

Hunedorenii sunt aşteptaţi la Zilele Comunei Veţel ce vor avea loc în intervalul 31 august – 1 septembrie pe platoul...

Închide