Lupte pe plajă. Medalii pentru luptătorii din Petroşani

16 septembrie 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

La recentele întreceri din cadrul Campionatul Naţional In­di­vidual de lupte pe plajă pentru juniori desfăşurate la Costineşti, sportivii legitimaţi la CSS Petroşani, pregătiţi de prof. Gheorghe Răducu, au obţinut o rezultate foarte bune, cu cla­sări pe podiumul de premire în proba de Aptitudini specifice.
La competiţia juniorilor mici Claudia Manţog – a ocupat locul l şi a câştigat medalia de aur la categoria 52 de kg juni­oare 4, iar Iulia Dornic este noua campioană naţională după ce s-a impus la categoria 65 kg, unde s-a clasat pe locul I, câştigând meritat o medalie de aur.


Întrecerile de la U 15 le-au adus sportivilor din Petroşani alte patru medalii după cum urmează: aur pentru Andreea Chiriac, care a ocupat locul l la categoria 46 kg şi pentru Iulia Dornic, care a câştigat locul l la categoria 66 kg. Andreea Chiriac s-a situat în clasament pe locul ll la categoria 50 kg, cucerind o medalie de argint, iar Florentina Manţog pe locul lll, la categoria 54 kg, medalie de bronz.
La finalul competiţiei în clasamentul pe cluburi, CSS Pe­troşani s-a situat pe locul I la întrecerile de la U 15 şi pe locul secund la junioare 4.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Manualele școlare dedicate elevilor din clasa a 2 a

Manualele școlare reprezintă un sprijin real pentru educația copiilor de orice vârstă. Toată gama de manuale clasa 2 aprobată de Ministerul...

Comunicat de presă

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc gurile rele că e scandal monstru printr-o organizaţie de partid, după ce un membru a şutit o parte din...

Închide