Lupte libere. Medalii pentru sportivii hunedoreni la campionatul național

La Constanța s-au desfășurat în perioada 27-29 noiembrie întrecerile etapei finale a  Campionatului Național de lupte cadeti ( cu vârsta între 15 – 17 ani) și U23- seniori ( între 18-23 ani), la care au participat circa 500 de sportivi reprezentând cluburile și asociațiile cu secții de performanță din țară.  

Așa cum ne-au obișnuit la fiecare competiție, și de această dată luptătorii secției de profil de la LPS Cetate Deva au demonstrat că sunt printre cei mai buni și că locul lor este printre medaliații competițiilor naționale.

Tânăra Denisa Fodor legitimată la LPS Cetate Deva, componentă a lotului național de seniori, a câștigat la aceste întreceri  medalia de argint și titlul de vicecampioană națională la categoria 59 kg – seniori .

O altă sportivă  legitimată la clubul devean, Anamaria Iana s-a clasat pe podiumul de premiere, cucerind medalia de bronz la categoria 46 kg. cadeti . Mentionăm că ambele sportive se  pregătesc cu prof. Suraj Moravan.

Foarte aproape de medalii la această ediție au fost și Andreea Bocănici ,Andreea Vraci, Darius Toth,  Andrei Mikloș, Sara Bichesu și Roxana Scornea, toți sportivi legitimați la LPS Cetate Deva.

La aceleași întreceri  Elena Alexandra Chiș (în foto pe podium 2), legitimată la CSS Petroșani, unde este pregătită de prof. Gheorghe  Răducu, s-a clasat pe locul  doi și a cucerit o medalie de argint categoria 76 kg – cadeți.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare