Lupte libere. Medalii pentru sportivii hunedoreni la campionatul național

1 decembrie 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

La Constanța s-au desfășurat în perioada 27-29 noiembrie întrecerile etapei finale a  Campionatului Național de lupte cadeti ( cu vârsta între 15 – 17 ani) și U23- seniori ( între 18-23 ani), la care au participat circa 500 de sportivi reprezentând cluburile și asociațiile cu secții de performanță din țară.  

Așa cum ne-au obișnuit la fiecare competiție, și de această dată luptătorii secției de profil de la LPS Cetate Deva au demonstrat că sunt printre cei mai buni și că locul lor este printre medaliații competițiilor naționale.

Tânăra Denisa Fodor legitimată la LPS Cetate Deva, componentă a lotului național de seniori, a câștigat la aceste întreceri  medalia de argint și titlul de vicecampioană națională la categoria 59 kg – seniori .

O altă sportivă  legitimată la clubul devean, Anamaria Iana s-a clasat pe podiumul de premiere, cucerind medalia de bronz la categoria 46 kg. cadeti . Mentionăm că ambele sportive se  pregătesc cu prof. Suraj Moravan.

Foarte aproape de medalii la această ediție au fost și Andreea Bocănici ,Andreea Vraci, Darius Toth,  Andrei Mikloș, Sara Bichesu și Roxana Scornea, toți sportivi legitimați la LPS Cetate Deva.

La aceleași întreceri  Elena Alexandra Chiș (în foto pe podium 2), legitimată la CSS Petroșani, unde este pregătită de prof. Gheorghe  Răducu, s-a clasat pe locul  doi și a cucerit o medalie de argint categoria 76 kg – cadeți.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Două medalii pentru LPS Cetate Deva la Campionatul național de lupte

Nicolae Gavrea La Campionatul national de lupte cadeți (15-17 ani) și U 23/seniori (18-23 de ani), desfășurate în perioada 27-29...

Traian Berbeceanu, testat pozitiv cu noul virus

  Hunedoreanul Traian Berbeceanu, fost șef al BCCO Alba Iulia, în prezent prefect al municipiului București, a anunțat pe pagina...

Au sosit primele 1200 de tablete electronice pentru elevii din județ

  Guvernul României, prin Ministerul Educației și Cercetării, a trimis pentru județul Hunedoara 1200 de tablete electronice, reprezentând prima tranșă...

Închide