Sport

LUPTE LIBERE. Două medalii și multă experiență

Sala Sporturilor din municipiul Odorheiul Secuiesc a fost gazda Cam­pionatului național de lupte libere pentru juniorii de la categorii de vârstă U17. Au fost prezenți peste 400 de sportivi legitimați la toate cluburile din țară.

Prind experiență
Reprezentanții secției de la LPS Cetate Deva, pregătiți de prof. Suraj Morava și Gheorghe Văcărașu, au reușit din nou să evolueze la un nivel ridicat și au revenit acasă cu două medalii. Tânăra sportivă Bianca Obrejan a reușit să cucerească o me­dalie de aur la aceste întreceri, după o luptă spectaculoasă în finală. Cea de a doua medalie, una de bronz, a fost cucerită de Ana Maria Tomuș, care se menține cu acest rezultat în topul național al categoriei.
Alte rezultate obținute de sportivii devenei: George Draia-locul V și Nicolae Olari locul-VI, Ștefan Bartalics s-a clasat pe locul VII, Iulia Szente pe locul VIII, iar juniorii Rareș, Adriana Gherman și Marius Cornea pe locul IX, în timp de Sebastian Moraru s-a situat pe locul X la această competiție. Men­ționăm că o parte dintre luptătorii de la clubul devean sunt mai mici ca vârstă față de ceilalți competitori dar parti­ci­parea lor la aceste întreceri naționale le-a adus experiență pentru viitoarele concursuri. (N. Gavrea)

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura