Lupte libere. Denisa Fodor pe podiumul de premiere la Reșița

25 octombrie 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Sala Sporturilor din Reșița a  fost gazda întrecerilor din cadrul finalei pe țară a Campionatului Național Individual de lupte-libere  pentru seniori, la toate cele trei secțiuni, lupte libere, lupte greco-romane și lupte feminine,  competiția fiind organizată de către Federația Română de Lupte Libere.

Sportiva Denisa Fodor, legitimată la  L. P. S. “Cetate” Deva, pregătită de prof. Suraj Moravan, a reușit în primul ei an de seniorat să urce pe podiumul de premiere la aceste întreceri naționale. După o bună evoluție,  deveanca a cucerit medalia de argint la categoria 59 kg, obținând astfel și titlul de vicecampioană națională a acestei categorii de greutate.

În urma acestor rezultate  Denisa Fodor  a fost din nou înclusă în lotul național feminin și va participa  la viitoarele competiții internaționale programate în perioada următoare. (N. Gavrea)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Fotbal Liga a III-a. CS Hunedoara, meci egal cu liderul seriei

Nicolae Gavrea Pandemia a lovit în plin echipele din județul nostru. Dacă la Liga a IV-a (reamintim, județul nostru este...

ÎNTRE CER ȘI PĂMÂNT. Îmbrățisează-mi depărtarea!

Valentina Mureșan Doamne Dumnezeule, Cela ce pretudindenea ești, pe toate le vezi, pe toate le ierți, pe toate le poți,...

COMUNICAT DE PRESĂ

Închide