Lupte Libere. Competiţie internaţională organizată la Deva

19 noiembrie 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Mâine, joi se vor desfăşura în Sala Sporturilor din Deva, în organizarea directă a LPS Cetate Deva, întrecerile celei de-a VIII-a ediţii a competiţiei de lupte Cupa „Cetate“Deva- Memorial „Prof.V. Carasiniu- Antr. V.Diaconu“.

Este o competiţie tradiţională organizată special pentru practicanţii luptelor libere de la nivelul categoriilor de juniori 3 şi 4 la care au fost invitaţi sportivi din întreaga ţară, dar şi din Republica Moldova şi Ucraina.
Alături de LPS Cetate Deva, contribuie la buna desfăşurare a acestei competiţii DJST Hunedoara, Asociaţia Judeţeană de Lupte iar Primăria municipiului Deva a asigurat o parte importantă pentru finanţarea competiţiei. Întrecerile vor debuta joi, 21 noiembrie, începând cu orele 10.00. (N. Gavrea)

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Gimnastică. Junioarele, pe podiumul de premiere la Brno

La sfârşitul săptămânii trecute, micuţele gimnaste din proiectul ”Ţară, ţară, vrem campioane!”, cele din grupa aflată în cantonamentul de la...

Fotbal, Liga a V-a. Măgura Pui se menţine pe primul loc

Duminică, la matineu s-au desfăşurat în judeţ partidele contând pentru etapa a 11-a din campionatul Ligii a V-a de fotbal,...

Anunţ Finanţe

Închide