Sport

LUPTE LIBERE. Ce au câştigat micuţii luptători din Deva la Campionatul Şcolar

La Reșița s-au desfășurat la finalul săp­tămânii trecute Campionatul Na­țio­nal Individual Școlar de lupte libere, competiție la care au participat circa 250 de sportivi (câte trei sportivi din fiecare zonă și categorie), toți cali­fi­cați în urma derulării etapelor regionale.

Au confirmat din nou
Reprezentanții secției de lupte libere de la LPS Cetate Deva au confirmat și la ediția națională din acest an și s-au întors acasă cu patru medalii, dintre care una de argint și trei de bronz.
Medalia de argint și titlul de vicecam­pioană la categoria 40 kg a revenit spor­tivei Mihaela Szabo, pregătită de prof. Partenie Matei, evoluția tinerei fiind considerată de mare perspectivă.
Medaliile de bronz au fost cucerite la mare luptă de către Marius Scornea (locul III la categoria 71 kg), Rareș Drăgan (locul III la categoria 40 kg) și de Dariana Stănescu (locul III la cate­goria 40 kg).Toți sunt pregătiți la secția liceului devean de către prof. Suraj Moravan.
Rezultate notabile au mai obținut la întrecerile de la Reșița, următorii luptă­tori pregătiți de prof. Suraj Moravan: George Draia (categoria 45 kg), Nicolae Olari (categoria 92 kg), Samuel Ciucor (60 kg), aceștia clasându-se pe locul 7 la categoriile la care au evoluat. De ase­me­nea, Bianca Obrejan (categoria 43 kg), pregătită de prof. Gheorghe Văcărașu, s-a clasat pe locul 9 la aces­te întreceri.
Următoarea competiție organizată de către Federația Română de Lupte Libere este programată la finalul acestei săptămâni, la Tg.Mureș unde se vor desfășura întrecerile etapei finale a juniorilor de categoria a doua din Cupa României.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura