Sport

LUPTE LIBERE. Au luptat până au urcat pe podium

La finalul săptămânii trecute, a fost organizată o importantă competiție de lupte libere de către CSM Timișoara, la care au participat peste 200 de sportivi din țară. Prezenți la aceste întreceri, juniorii de la LPS Cetate Deva au reușit câteva rezultate deosebite, care anunță din nou un sezon bun, cu posibile medalii la Cam­pionatele Naționale.

Antrenori diferiți
Au urcat pe podiumul de premiere la competiția de la Timișoara, următorii sportivi din grupa pregătită de prof. Suraj Moravan: locul l – Andrada Vieru (cat.52 kg), Adriana Gherman (cat.56 kg), Andreea Bocănici (55 kg), Dariana Stănescu (cat.37 kg), Marius Scornea (cat.75 kg). Pe locul secund s-au clasat Natalia Varga (cat.48 kg), Ana Tomuș (cat.43 kg), Alexandra Almășan (cat.56 kg), Alexandru Buturean (cat.42 kg) și Cristi Bezercu (cat.55 kg), iar pe locul al treilea au finalizat competiția Nicolae Olari (cat.92 kg) și Flavius Sava (cat.75 kg). Din grupa pregătită de prof. Gheorghe Văcărașu au urcat pe podiumul de premiere Paul Enache, locul I la categoria 59 kg și Pardailan Varga (cat.55 kg), pe locul II , Bianca Obrejan (cat.52 kg) și Ștefan Bartalics (cat.66 kg), iar pe locul trei s-au situat Denisa Obrejan (cat.43 kg) și Robert Haneș (cat.55 kg).
Au mai fost pe podium, din grupa pregătită de prof. Matei Partenie, sportiva Mihaela Szabo, locul I la categoria 43 de kg. Cristian Bota s-a situat pe locul III, el fiind pregătit de prof. Oliver Spaniol. Menționăm că Traian Stoica (cat.55 kg) și David Drăgoi (cat.75) s-au situat ambii pe locul V, ei fiind pregătiți de prof. Matei Partenie.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura