Luptătorii hunedoreni au urcat de patru ori pe podium la Cupa României

Luptătorii de la cluburile din judeţul Hunedoara au avut prestaţii foarte bune la Cupa României pentru juniori, desfăşurată în localitatea Putna din judeţul Suceava. Astfel, sportivii hunedoreni au urcat de patru ori pe podium, obţinând două medalii de argint şi două de bronz.

Medalii pentru deveni şi hunedoreni
Multipla campioană Denisa Fodor, legitimată la CNS Cetate Deva, s-a clasat pe locul 2 la categoria 55 de kilograme, fiind depăşită de Andreea Beatrice Ana, de la clubul Rapid Bucureşti. Tot pe locul secund a urcat şi Mihai Streulea, de la CSŞ Hunedoara, la categoria 50 de kilograme, acesta fiind depăşit de Sandor Iozsa, de la CSŞ Odorheiu Secuiesc. Simona Tiliuţă, de la CSŞ Hunedoara, a obţinut o medalie de bronz la categoria 51 de kilograme, clasându-se după sportivele Maria Cioclea (CSŞ Târgovişte) şi Veronica Dorcu (CA Roman). Tot pe locul 3 s-a poziţionat şi Bogdan Buhăianu (CSŞ Hunedoara), la categoria 84 de kilograme, acesta fiind întrecut de sportivii Mihai Palaghia (CSŞ Călăraşi) şi Crisztian Covacs (CSŞ Odorheiu Secuiesc).

Tei luptători din judeţ, în apropierea podiumului
Alţi trei luptători din judeţ s-au clasat în apropierea podiumului, pe locul 5. Aceştia au fost Darius Toth (CNS Cetate Deva), la categoria 55 de kilograme, Florin Hereşteşan (CSŞ Petroşani), la categoria 60 de kilograme şi Gabriel Mustaţă (CNS Cetate Deva), la categoria 96 de kilograme. (Ovidiu Mănăstire)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Autobergamo încheie anul pe un teren nu foarte prielnic

Campioana României la futsal poate încheia anul 2017 pe prima poziţie a clasamentului, însă deplasarea de pe terenul Dunării Călăraşi...

Recursul în casaţie al lui Mircia Muntean, admis în principiu

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ÎCCJ), Completul de cinci judecători, a admis, în principiu, recursul în casaţie formulat de...

Accident rutier cu două victime la Bălata

Ieri dimineaţă, a avut loc un accident rutier pe raza localităţii Bălata, soldat cu rănirea unei femei care a rămas

Închide