Autobergamo încheie anul pe un teren nu foarte prielnic

Campioana României la futsal poate încheia anul 2017 pe prima poziţie a clasamentului, însă deplasarea de pe terenul Dunării Călăraşi nu va fi una facilă, alb-vişiniii având şi amintiri neplăcute de acolo de-a lungul timpului. Totodată, preşedintele devenilor a anunţat că echipa sa se va întări atât pe banca tehnică cât şi în lotul de jucători.

Meciuri „strânse” pe malul Dunării
Amânată pentru prezenţa a şapte jucători deveni la echipa naţională, partida Dunărea Călăraşi – Autobergamo Deva va închide sezonul de futsal din anul 2017, asta dacă nu va apărea vreo nouă reprogramare a duelului Informatica Timişoara – United Galaţi, caz care se tot judecă pe la comisiile federale. Devenii, ajunşi pe locul 3, pot încheia anul pe prima poziţie, însă au nevoie de victorie pe terenul unei echipe incomode, care tot timpul îşi „vinde scump pielea” în propriul fief. În precedentele patru partide disputate de Autobergamo la Călăraşi, devenii au obţinut două victorii, 4-3 în sezonul 2013-2014 şi 3-1 în sezonul 2015-2016, o remiză, 2-2 în sezonul 2014-2015 şi un eşec, 2-4 în sezonul trecut. Trupa lui Marian Şotîrcă ocupă în acest campionat locul 5, cu 20 de puncte şi este liniştită în privinţa obţinerii unei poziţii de play-off. Partida Dunărea Călăraşi – Autobergamo Deva se va juca azi, de la ora 18.00, în Sala Sporturilor din Călăraşi. Meciul va putea fi urmărit pe Internet, pe pagina de Facebook Futsal România şi pe canalul de youtube Futsal România.

Se vor întări şi în teren, şi pe bancă
Preşedintele echipei campioane, Dorin Popa, crede că acest campionat va fi unul foarte echilibrat, dar anunţă întăriri în trupa alb-vişinie atât în teren cât şi pe banca tehnică. „Campionatul acesta este foarte echilibrat, la momentul actual trebuie să recunoaştem că Informatica Timişoara este mai în formă ca noi, dar ne vom întări în perioada următoare. Atât pe banca tehnică, cu un nume sonor din futsalul mondial, dar şi în teren. Încă nu dăm nume, veţi afla în curând despre cine este vorba”, a spus Popa.

Echipa de tineret a terminat anul pe primul loc
Dacă echipa de seniori a clubului devean are şanse să termine anul pe prima poziţie, trupa Under 19 a alb-vişiniilor a făcut-o deja. Aşteptând o decizie favorabilă şi în cazul meciului din deplasare cu Informatica Timişoara, încheiat 4-4 pe teren, tinerii deveni au încheiat anul 2017 cu o înfrângere şi un eşec. Autobergamo Under 19 a cedat pe propriul teren, scor 3-7, în faţa echipei Şoimii Şimand, dar a învins în deplasare, scor 10-4, pe Muncitorul Reşiţa. Astfel, la jumătatea întrecerii seriei 5, Autobergamo Under 19 conduce ierarhia, cu 13 puncte, fiind urmată de Şoimii Şimand, cu 12 puncte şi Informatica Timişoara, cu 10 puncte. Competiţia se întrerupe până în 4 martie, când trupa alb-vişinie va întâlni în deplasare pe Informatica Timişoara. (Ovidiu Mănăstire)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Recursul în casaţie al lui Mircia Muntean, admis în principiu

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ÎCCJ), Completul de cinci judecători, a admis, în principiu, recursul în casaţie formulat de...

Accident rutier cu două victime la Bălata

Ieri dimineaţă, a avut loc un accident rutier pe raza localităţii Bălata, soldat cu rănirea unei femei care a rămas

Sentinţă de condamnare cu suspendare, atacată de procurori

Procurorii au atacat cu apel sentinţa dată de Tribunalul Hunedoara în dosarul în care Emilian Ioan Cherciu este judecat pentru...

Închide