Luptătorii deveni s-au remarcat la Jimbolia

La Jimbolia s-au desfăşurat recent întrecerile unei noi ediţii a tradiţionalei competiţii de lupte libere dotată cu trofeul oraşului.

La această ediţie a participat un număr de 150 de sportivi de la cluburile cu secţii de performanţă: CS Buziaş, CS Reşiţa, CSM Timişoara, CS Sânandrei, CSM Cluj Napoca, de la cluburile sportive şcolare din Timişoara, Cluj Napoca, Zalău, Lugoj, Jimbolia şi de la CNS Cetate Deva. A fost un util test de verificare înainte de competiţiile naţionale programate în perioada imediat următoare.
Sportivii deveni au avut evoluţii la nivelul aşteptărilor şi au urcat pe podium la mai multe categorii de participare. Din grupa prof. Suraj Moravan au urcat pe podiumul de premiere Iulia Alexa, care a cucerit locul I, pe locurile II clasându-se Robert Panta, Sybilla Sărac, Andrei şi Bogdan Buţurcă, iar Cristian Bezercu, Laurenţiu Logojan, Marius Scornea, Sorana Moravan şi Bianca Moldovan au ocupat locul al treilea la categoriile la care au concurat.
Din grupa pregătită de antrenorul Gheorghe Văcăraşu s-au evidenţiat Denisa Obreja şi Raluca Covaciu, ambele ocupante ale locului I, ca şi Bianca Obreja, clasată pe locul III, la întrecerile de la Jimbolia. (N.Gavrea)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.