Luptătorii deveni, pe podium la Cupa României

20 decembrie 2018 | 1 Comentariu | Publicat in: Sport

Nicolae Gavrea

La Putna au fost organizate ultimele întreceri de lupte libere pentru juniori ale acestui an competiţional, întrecere organizată de către Federaţia Română de Lupte libere, la care au participat şi sportivi reprezentând secţia de la Colegiul Naţional Sportiv Cetate Deva.

Multipla campioană naţională Denisa Fodor, antrenată de prof. Suraj Moravan, a câştigat ca de obicei întrecerile de la categoria 57 kg, fiind de departe cea mai reprezentativă sportivă a clubului devean la această secţiune. Din grupa pregătită de prof. Moravan s-au mai evidenţiat Narcis Drăghicescu, locul VI, la 61 kg şi Raluca Răzvan, locul VI, la 50 kg.
Iosif Şuller, pregătit de antrenorul Cosmin Văcăraşu, a urcat pe podiumul de premiere, clasându-se pe locul III la categoria 90 kg, iar Ionuţ Stoian a terminat competiţia pe locul VI la categoria 74 de kg.
Daniel Profeanu s-a situat pe locul IV la 61 kg, iar Răducu Cojocaru pe locul V la 84 kg, ei fiind antrenaţi de Ioan Ailincăi.
Secţia de lupte de la CNS Cetate Deva încheie anul competiţional cu un total de 24 de medalii cucerite în întrecerile naţionale şi internaţionale, un bilanţ care situează secţia între primele la nivel naţional.

Loading...

Comentarii (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Toni. spune:

    Felicitari.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Vaţa de Jos: bugetul diminuat nu afectează sacul lui Moş Crăciun

La Vaţa de Jos, anul se încheie cu mari dezamăgiri, dar şi cu mulţumiri pe plan investiţional. A fost unul...

Cine pune beţe-n roate investiţiei de la Spitalul Judeţean?

Constructorul care se ocupă de reparaţiile capitale la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Deva nu poate înainta cu lucrarea din...

Gurasada: taxe şi impozite nemajorate în 2019

Apropiindu-se de gradul maxim de colectare a taxelor şi impozitelor locale, administraţia publică din Gurasada a decis să nu mărească...

Închide