Luptătorii deveni au avut prestaţii excelente la Cupa „Hercules”

Secţia de lupte libere a clubului CNS Cetate Deva s-a întors cu un număr impresionant de medalii de la o puternică întrecere desfăşurată la Băile Herculane şi denumită Cupa „Hercules”. Sportivii antrenaţi de Suraj Moravan, Doru Ailincăi şi Cosmin Văcăraşu au urcat de 16 de ori pe podium iar clubul s-a clasat pe locul 3 în clasamentul pe echipe.

Pe podium şi în apropierea lui
Cupa „Hercules” a fost o competiţie extrem de puternică, fiind prezenţi la start peste 200 de sportivi de la 15 cluburi din ţară. Devenii de la CNS Cetate au avut prestaţii foarte bune, câştigând 16 medalii, dintre care două de aur, cinci de argint şi nouă de bronz. De la grupa antrenorului Suraj Moravan au urcat pe podium Andreea Bocănici (locul 1), Iulia Alexa, Sorana Moravan, Marius Scornea, Rareş Drăgan (toţi pe locul 2), Ariana Indrieş, Laurenţiu Logojan, Samuel Ciucor şi Bogdan Buţurcă (toţi pe locul 3). Aproape de podium s-au clasat Cristian Bezercu, Robert Panta şi Andrei Cojocaru (toţi pe locul 5). De la grupa antrenorului Doru Ailincăi, medaliile au fost obţinute de Andreea Manea (locul 1), Lorena Macingo (locul 2), Elena Tamaş, Maria Iana, Alexandru Tamaş şi Francesca Micle (toţi pe locul 3). În apropierea podiumului s-au clasat Andreea Vraci şi Ştefan Bartalics (ambii pe locul 5). De la grupa antrenorului Cosmin Văcăraşu, un singur sportiv a urcat pe podium, Marius Mihoci, acesta obţinând locul 3. Clubul devean s-a situat pe locul 3 în clasamentul pe echipe, după CSM – CSŞ Reşiţa şi CSŞ Steaua Bucureşti.

Pregătiţi de Cupa României
Concursul din judeţul Caraş Severin a fost o bună pregătire pentru luptătorii deveni, care în acest final de săptămână vor participa la Cupa României pentru juniori. Aceasta se va desfăşura în localitatea Putna, din judeţul Suceava, între 8 şi 10 decembrie. (Ovidiu Mănăstire)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Cupa de Iarnă va debuta la finalul săptămânii

Deşi competiţiile fotbalistice oficiale organizate de Asociaţia Judeţeană de Fotbal Hunedoara au luat sfârşit la finalul săptămânii trecute, echipele hunedorene...

Inventarierea patrimoniului

Atât persoanele juridice, cât şi persoanele fizice autorizate (PFA) trebuie să efectueze inventarierea propriului patrimoniu la începutul activităţii, dar şi

Anunţ Finanţe, 6.12.2017

Închide