Luptătoare de la CNS „Cetate”, la Campionatul European

30 iulie 2015 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

04 x 2 ffodor si surajCiprian Marinuţ

Multiplă campioană naţională şi medaliată cu bronz la Campionatul Mondial de lupte pe plajă, sportiva Denisa Fodor (foto stânga) (ctg. 49 kg), de la CNS „Cetate” Deva, va reprezenta România la Campionatul European de lupte libere rezervat cadeţilor. Competiţia va avea loc în Serbia, săptămâna viitoare, din 3 în 8 august, iar luptătoarea antrenată de Suraj Moravan (foto dreapta) îşi propune clasarea pe podium.

Cel mai important concurs al anului
Componentă a Lotului Naţional al României de la începutul acestui an, Denisa Fodor este o prezenţă constantă pe podiumul competiţiilor naţionale şi internaţionale de lupte libere. Talentată, dar mai ales muncitoare şi ambiţioasă, sportiva de la CNS „Cetate” Deva a fost selecţionată de Federaţia Română de Lupte în lotul care va reprezenta România la cel mai important concurs al anului, la nivel de cadeţi. Astfel, luptătoarea antrenată de Suraj Moravan va concura la Campionatul European ce va avea loc în Serbia, iar visul sportivei şi al tehnicianului este câştigarea unei medalii. „Denisa practică luptele de doar trei ani, însă performanţele ei sunt unele deosebite. Este o sportivă care munceşte enorm la antrenamente şi are o ambiţie de fier în competiţii, aşa că ştiu că va da maximum posibil la Campionatul European. O medalie la acest concurs continental ar fi un vis împlinit pentru noi şi o încununare perfectă a rezultatelor excelente obţinute în acest an de secţia de lupte de la clubul nostru”, a afirmat Suraj Moravan, antrenorul sportivei.
Pe lângă numeroasele medalii pe plan naţional, cea mai bună performanţă la nivel internaţional, până acum, pentru Denisa Fodor, este câştigarea medaliei de bronz la Campionatele Mondiale de lupte pe plajă pentru cadeţi, juniori şi seniori, care s-au desfăşurat în luna iunie, la Mangalia. Luptătoarea antrenată de Suraj Moravan a fost singura sportivă din judeţul Hunedoara care a reuşit să urce pe podiumul competiţiei mondiale, desfăşurate în premieră în România.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Inevitabilul s-a produs! Încã un drum pe mâna lui Milicã Pup

Deşi era mai mult decât de aşteptat să câştige şi această licitaţie, informaţia este acum mai mult decât certă. Drumul...

Medalie de argint şi record personal la FOTE

Atletul Bogdan Sitoianu (foto), legitimat la CNS „Cetate” Deva, a adus prima medalie pentru judeţul Hunedoara şi a treia pentru...

Speranţe la bârnă şi sol

Gimnastele Olivia Cîmpian şi Ioana Crişan, de la CNS „Cetate” Deva, vor concura pentru un loc pe podium în finalele...

Închide