Inevitabilul s-a produs! Încã un drum pe mâna lui Milicã Pup

30 iulie 2015 | 1 Comentariu | Publicat in: Flash, Politica si administratie

05 sarmi drum  Oana Mihnea

Deşi era mai mult decât de aşteptat să câştige şi această licitaţie, informaţia este acum mai mult decât certă. Drumul care duce spre Cetatea Dacică de la Sarmizegetusa Regia va fi modernizat de SC Trans Construct Import Export SRL.

Firma norocoasă este condusă, ce-i drept din umbră, de viceprimarul suspendat al comunei Vorţa, Emanoil Milică Pup, cercetat într-un dosar penal pentru fapte de corupţie împreună cu prietenul lui Mircea Moloţ, fostul preşedinte al CJ Hunedoara. Nu demult, tot în familie s-a câştigat şi drumul de acces către Mănăstirea Prislop, de o firmă a fratelui lui Milică Pup, trecută pe numele fiului său de doar 19 ani, mare administrator. Oferta societăţii Trans Construct Import Export SRL a fost pe locul doi în lista celor 10 firme participante şi a oferit un preţ foarte bun, 18.220,410 lei pentru drumul spre Sarmizegetusa Regia. În urma contestaţiei, tot firma Trans Construct a reuşit să-şi adjudece lucrarea respectivă.
Intitulat „Modernizare drumuri de acces pentru integrarea în circuitul turistic european a cetăţilor dacice din Munţii Orăştiei“, proiectul are o valoare totală de 41.587.526,93 lei, din care 672.326,96 lei este contribuţia CJ Hunedoara, cea mai mare parte reprezentând-o finanţarea nerambursabilă.

Loading...

Comentarii (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Moise Nicoara spune:

    Fantoma lui Purcel bantuie prin CJ Hunedoara.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Medalie de argint şi record personal la FOTE

Atletul Bogdan Sitoianu (foto), legitimat la CNS „Cetate” Deva, a adus prima medalie pentru judeţul Hunedoara şi a treia pentru...

Speranţe la bârnă şi sol

Gimnastele Olivia Cîmpian şi Ioana Crişan, de la CNS „Cetate” Deva, vor concura pentru un loc pe podium în finalele...

Bulina albă 31.07.2015

Bogdan Sitoianu, atlet CNS „Cetate” Deva

Închide