Lui Covaciu i s-a micşorat pedeapsa

7 ianuarie 2015 | Adauga un comentariu | Publicat in: Eveniment

03-Gheorghe-covaciuOana Mihnea

În urma apelului făcut la sentinţa dată de Tribunalul Hunedoara, Gheorghe Covaciu (foto), condamnat pentru trafic de droguri de risc, a primit o pedeapsă mai mică.

Magistraţii de la Tribunalul Hunedoara l-au condamnat, în luna noiembrie, pe Covaciu, la cinci ani şi două luni de închisoare. Ieri, Curtea de Apel Alba a admis apelul declarat de acesta şi a stabilit reducerea pedepsei la patru ani, patru luni şi 20 de zile de închisoare, decizia fiind definitivă.
Gheorghe Covaciu a fost prins, în luna iulie a anului trecut, cu două kilograme de canabis în maşină de către procurorii DIICOT. Hunedoreanul a încuiat maşina şi a încercat să fugă, dar a fost prins şi dus în arest preventiv. Pe parcursul cercetării judecătoreşti, acesta a încercat să convingă magistraţii că nu este traficant de droguri, ci doar consumator. Mai mult decât atât, este recidivist, având şi în trecut probleme cu legea.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Traficanţii de vise din Valea Jiului au fost trimişi în judecată

Ieri, magistraţii Tribunalului Hunedoara au decis trimiterea în judecată a unui grup de tineri din judeţele Hunedoara şi Cluj, acuzaţi...

„Pescuiau” banii dintr-un bar cu ”păcănele”

Doi bărbaţi au fost reţinuţi de poliţiştii din Vulcan, după ce au înşelat angajaţii unui bar din localitate cu peste...

Drumurile sunt curăţate la Beriu

Primăria din comuna Beriu s-a „înarmat“ cu 10 tone de nisip pentru sezonul rece, iar ţinând cont că nopţile trecute...

Închide