Politica si administratie

Lucian Ioan Rus, candidatul PSD la funcția de primar al Devei: Candidatura mea este pentru deschiderea municipiului Deva către un nou proiect de dezvoltare și către o abordare administrativă care să pună în valoare locul pe care îl numim acasă

„Sunt hotărât să fac tot posibilul pen­tru a îmbunătăți calitatea vieții în co­munitatea noastră. Ideile de acum vor deveni realitate prin muncă, de­terminare și o bună comunicare cu toți cei din jur”, susține Lucian Ioan Rus, candidatul PSD la funcția de pri­mar al municipiului Deva.

Viziune integră
„Am decis să candidez la funcția de primar al municipiului Deva cu gândul la ceea ce trebuie făcut pentru Deva și pentru deveni, pentru că am con­vin­ge­rea că oamenii se întorc și rămân acolo unde există viziune și speranță. Vin în fața comunității noastre cu o echipă de consilieri și o viziune integră de dez­vol­tare. Candidatura mea nu este îm­po­triva cuiva. Este pentru deschiderea municipiului Deva către un nou proiect de dezvoltare și către o abordare ad­mi­nis­trativă care să pună în valoare locul pe care îl numim acasă. Acasă, la Deva, lu­crurile nu se îndreaptă în direcția bună și este cert că nu mai putem pier­de încă patru ani. Adevărul, deranjant, dar privit cu obiectivitate, arată clar că municipiul reședință de județ nu mai reușește să țină pasul cu municipiile Hunedoara și Orăștie. Am rămas în ur­mă! Asta o spun și devenii care în dis­cuțiile purtate mi-au transmis că își do­resc un alt parcurs pentru Deva”, spune Lucian Ioan Rus, candidatul PSD la funcția de primar al municipiului Deva.
„Îi mulțumesc președintelui Consi­liu­lui Județean Hunedoara pentru tot spri­jinul acordat și pentru sfaturile pre­ți­oa­se. Sunt sigur că vom face o echipă per­formantă”, a afirmat Lucian Ioan Rus.

Parc industrial
La Capitolul Dezvoltarea economică, candidatul PSD la funcția de primar al municipiului Deva le propune devenilor mai multe proiecte. Este vorba de rea­lizarea unui parc industrial pentru atra­gerea de noi investitori, constituirea unui Consiliu Consultativ al antre­pre­no­rilor Deva, modernizarea și extin­de­rea transportului public, dezvoltarea car­tierului pentru tineri, construirea de lo­cuințe pentru medici și cadre di­dac­tice, atragerea de fonduri neram­bur­sa­bile, crearea de noi locuri de muncă.

Spital pentru bolnavii cronici
Pentru domeniul Sănătății, Lucian Ioan Rus vine cu o viziune modernă și eficientă. El va construi un spital pentru bolnavii cronici, un proiect care va fi realizat împreună cu Consiliul Județean Hunedoara și toate cultele religioase. De asemenea, Lucian Ioan Rus are în plan construirea unui centru dedicat asistenței și îngrijirii persoanelor fără adăpost. Totodată, candidatul PSD la funcția de primar al municipiului Deva pro­pune sprijinirea și susținerea fi­nanciară pentru activitățile medicale de tipul îngrijirilor la domiciliu.

Comandat de PSD – filiala Hunedoara.
Executat de SC Media Hunedoreană SRL,
Cod identificare atribuit de AEP: 21240002

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura