Lucian Heiuş: Angajaţii Complexului Energetic Hunedoara iau salarii dar nu produc nimic

26 mai 2021 | 4 Comentarii | Publicat in: Politica si administratie

Secretarul de stat PNL Lucian Heiuş (foto) a declarat la Antena 3 Deva despre ener­ge­ticienii şi minerii de la Complexul Energetic Hunedoara că aceştia primesc salarii ne­muncite deoarece nu produc nimic.
Lucian Heiuş a condus organizaţia jude­ţeană Hunedoara a PNL.
„Guvernul liberal, inclusiv eu, am făcut efor­turi foarte mari pe care nu trebuia să le facem. Am pompat în Complexul Energetic Hunedoara doar anul acesta milioane de euro fără ca să scoatem nimic. Am dat 15 milioane de euro doar salarii nemuncite. Să se supere pe mine şi minerii şi energeticienii, dar nu produc nimic. Şi înainte produceau pe pierdere”, a afirmat Lucian Heiuş l,a emisiu­nea moderată de Alexandru Gruian de la Antena 3 Deva. (A.Năstase)

Comentarii (4)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Capdecal spune:

  Da tu ce produci ba animalule

 2. Alex spune:

  Trebuia sa faceți tot posibilul ca acesti oamenii sa meargă la munca și sa producă, Mintia poate produce daca s-ar dori cu adevărat, iar singuri oamenii care nu produc nimic sunteți chiar voi cei care nu doar ca nu produceți dar mai si sărăciei tara asta.Rusine ! Defapt pentru asta ati fost votați sa distrugeți definitiv tot ce a mai rămas în țară asta !

 3. daniel spune:

  ani de zile ai avut colegi de partid care nu au facut nimic pentru centrala;au facut doar plinul lor si cotizatii la partid;de acest aspect de ce nu zici?acum habar nu aveti ce trebuie sa faceti si dati vina unii pe altii.mai bine taceai si gandeai inainte de a vorbi.

 4. C spune:

  Cred ca nu este cazul ca dom’Heius sa se pronunte! Sa nu uite ca schimbarile de guvern de unde s-a ales cu o functie bine platita s-au facut si la Mintia venind diferiti directori cu gastile dupa ei si din banii pt certificate verzi samd s-au dat cotizatii pt partid, care partid acela care trebuie!

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Viorel Salan: “Jertfa lui Mihai Viteazul nu a fost zadarnică, ci stă şi azi la temelia împlinirii visului nostru naţional de unire”

În urmă cu peste patru secole, la 27 mai 1600, un conducător român apare pentru prima oară în documente purtând...

DECLARAŢIE POLITICĂ. În lipsa reformelor la CEH, Florin Cîţu trebuie să îl demită pe ministrul Energiei sau să îşi dea demisia

Deşi a solicitat miniştrilor reforma com­pa­niilor de stat aflate pe pierdere, premierul Cîţu arată că, după jumătate de an, reformele...

DREPT LA REPLICĂ – La articolul cu titlul ,,Primarul Municipiului Deva, Florin Nicolae OANCEA DEZINFORMEAZĂ! Centralele termice pe biomasă pot fi montate în câteva luni, nicidecum în 2 ani”

Pentru corecta informare a opiniei publice şi ca răspuns la afirmaţiile deputatei AUR Ana­maria Gavrilă apărute în publicaţia dum­nea­voastră, în...

Închide