Lucian Heiuş: Angajaţii Complexului Energetic Hunedoara iau salarii dar nu produc nimic

Secretarul de stat PNL Lucian Heiuş (foto) a declarat la Antena 3 Deva despre ener­ge­ticienii şi minerii de la Complexul Energetic Hunedoara că aceştia primesc salarii ne­muncite deoarece nu produc nimic.
Lucian Heiuş a condus organizaţia jude­ţeană Hunedoara a PNL.
„Guvernul liberal, inclusiv eu, am făcut efor­turi foarte mari pe care nu trebuia să le facem. Am pompat în Complexul Energetic Hunedoara doar anul acesta milioane de euro fără ca să scoatem nimic. Am dat 15 milioane de euro doar salarii nemuncite. Să se supere pe mine şi minerii şi energeticienii, dar nu produc nimic. Şi înainte produceau pe pierdere”, a afirmat Lucian Heiuş l,a emisiu­nea moderată de Alexandru Gruian de la Antena 3 Deva. (A.Năstase)

4 comentarii la „Lucian Heiuş: Angajaţii Complexului Energetic Hunedoara iau salarii dar nu produc nimic

 • 27 mai 2021 la 6:12
  Legătură permanentă

  Trebuia sa faceți tot posibilul ca acesti oamenii sa meargă la munca și sa producă, Mintia poate produce daca s-ar dori cu adevărat, iar singuri oamenii care nu produc nimic sunteți chiar voi cei care nu doar ca nu produceți dar mai si sărăciei tara asta.Rusine ! Defapt pentru asta ati fost votați sa distrugeți definitiv tot ce a mai rămas în țară asta !

 • 27 mai 2021 la 8:35
  Legătură permanentă

  ani de zile ai avut colegi de partid care nu au facut nimic pentru centrala;au facut doar plinul lor si cotizatii la partid;de acest aspect de ce nu zici?acum habar nu aveti ce trebuie sa faceti si dati vina unii pe altii.mai bine taceai si gandeai inainte de a vorbi.

 • 27 mai 2021 la 8:39
  Legătură permanentă

  Cred ca nu este cazul ca dom’Heius sa se pronunte! Sa nu uite ca schimbarile de guvern de unde s-a ales cu o functie bine platita s-au facut si la Mintia venind diferiti directori cu gastile dupa ei si din banii pt certificate verzi samd s-au dat cotizatii pt partid, care partid acela care trebuie!

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.