Lucian Heiuș a fost numit secretar de stat la Finanțe

 

Așa cum scriam zilele trecute, Lucian Heiuș, fostul șef al liberalilor hunedoreni, a fost propus pentru funcția de secretar de stat în Ministerul de Finanțe. Iată că vineri seara, în Monitorul Oficial a apărut decizia semnată de șeful Executivului, privind numirea sa oficială în acest post. Lucian Heiuș va începe, așadar, munca la Ministerul de Finanțe, ca secretar de stat.

Lucian Heiuș are domiciliul în Orăștie, orașul său de baștină. A absolvit Institutul Politehnic din Cluj Napoca (Facultatea de Mecanică), Facultatea de Științe Economice a Universității „Babeș-Bolyai” Cluj Napoca și Universitatea Creștină „Dimitrie Cantemir” din București – Facultatea de Management Turistic și Comercial. Are un master în Administrație publică în contextul legislației actuale, pe care l-a absolvit la Universitatea de Vest “Vasile Goldiș” Arad – Facultatea de Științe Juridice

A fost deputat în Parlamentul României, între 2016 și 2020. A pierdut postul de deputat la alegerile din anul trecut, iar în urma scorului slab pe care PNL Hunedoara l-a obținut la parlamentarele din 2020, Lucian Heiuș a demisionat de la conducerea organizației județene de partid.

Lucian Heiuș are o mare experiență în domeniul finanțelor publice, unde a lucrat mulți ani, el fiind o bună perioadă director general adjunct și director general al Direcției Generale Regionale a Finanțelor Publice Timișoara. (Sorina Popa)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
BREAKING NEWS. Avarie la magistrala de termoficare Mintia – Deva!

În urmă cu puțin timp, pe magistrala principală Mintia – Deva, de alimentare cu agent termic, s-a produs o avarie...

Întâlnire cu Eminescu

Ziua de 15 ianuarie 2021 ne-a dovedit, dacă mai era nevoie, că oricât ne-ar fi de greu, Eminescu ne alină,...

Întâlnire de lucru între conducerea ApaProd și aleșii locali ai municipiului Deva

  La propunerea consilierilor locali făcută la ultima ședință a Consiliului Local Deva, vineri, 15 ianuarie, la primăria municipiului a...

Închide