Lovit în cap şi lăsat fără bani

Un bărbat a fost ademenit de doi indivizi în Gara Lupeni, iar unul dintre ei l-a lovit cu o bâtă în cap şi celălalt i-a luat toţi banii.

Agresiunea a avut loc zilele trecute, iar suspecţii sunt cercetaţi în libertate, unul pentru furt iar celălalt pentru loviri şi alte violenţe. Potrivit unor surse de încredere din rândul anchetatorilor, victima celor doi tâlhari se plimba prin localitate şi a fost abordată de indivizi sub pretextul că ar vrea să povestească cu ea. Suspecţii l-au atras pe bărbat în Gara CFR Lupeni, într-o zonă lăturalnică slab iluminată, iar unul dintre ei l-a lovit cu o bâtă în moalele capului. Odată căzut la pământ, cel de-al doilea suspect l-a buzunărit, iar apoi cei doi s-au făcut nevăzuţi.
Poliţiştii din Lupeni au reuşit să dea de urma presupuşilor tâlhari şi intenţionat să-i reţină pentru tâlhărie. Sursele noastre mai spun că oamenii legii au constatat că socoteala lor nu se potriveşte cu cea a procurorilor petroşăneni. Aceştia din urmă au decis că nu se întrunesc elementele constitutive ale infracţiunii de tâlhărie şi să se efectueze cercetări pentru loviri şi furt. (M. Gânju)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.