Lotul „Tsunami” aşteaptă verdictul

Mascati arestati traficanti (29)
Nicoleta Popa

Ieri, cei 18 hunedoreni cercetaţi în dosarul „Tsunami”, fiind acuzaţi de trafic şi consum de droguri de mare risc, au fost prezentaţi, din nou, în faţa instanţei. Timp de peste trei ore, avocaţii tinerilor şi-au prezentat concluziile în urma derulării procesului. Sentinţa finală în dosarul „Tsunami” va fi dată în 17 noiembrie.

„Nu există probe care să îi incrimineze”
Apărătorii presupuşilor traficanţi şi consumatori de droguri susţin că aceştia sunt total nevinovaţi şi că au căzut în plasa oamenilor legii dintr-o greşeală. Avocaţii tinerilor au afirmat ieri, că unii dintre martorii audiaţi în acest proces au dat declaraţii false, în schimbul promisiunii că vor fi eliberaţi din arest. 
Patru din cei 18 tineri reţinuţi în primăvara anului trecut se află în arest, iar ceilalţi sunt cercetaţi în stare de libertate.
Lotul „Tsunami” a fost capturat anul trecut, când în urma percheziţiilor efectuate de poliţiştii de la Crimă Organizată, asupra tinerilor s-au descoperit droguri de risc, pe care ei le comercializau sau le consumau. Dacă vor fi găsiţi vinovaţi, membrii grupului riscă până la 15 ani de închisoare.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.